Aktywne Wpisy
Zaczytanaa +460
smutny_login +165
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Jacket: xD
Student PPT na 3 roku:
Julia
SQL
Python
C++
Java
PHP
HTML
Go
Ada
Javascript
Haskell
Erlang
Scheme
Oz
Prolog
Perl
Student IZ na 3 roku:
Java
C++
Mogę się mylić, ale wszyscy znajomi z Pwr mówią mi, że PPT>chaty z gówna>IZ xD
@Jacket: A gdzie studiują ci wszyscy znajomi z PWr? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak czy inaczej. Moje iks de dotyczyło całego twojego zdania, a nie tylko części w której podałeś wydział. Skoro jednak już o tym wspomniałeś, to pomijając już błędność twojej listy - jeśli sądzisz, że mnogość języków które tak naprawdę tylko liźniesz w toku
p. s. to prawda
p. s. 2 to konsola
Edit: po studiach też, ale to już trochę wyższe szanse:)
@ahaw: a po co w dzisiejszych czasach ktokolwiek miałby iść w nie-webdev?