Wpis z mikrobloga

@damianooo5: zdjęcie monitora byłoby chyba trudniejsze do zmanipulowania? :> pracuję sobie w dowolnych godzinach które mi pasują :) Ogólnie wywalone jaja mam na to w czy w to wierzysz czy nie, ale jeśli stawką będzie usunięcie konta to chętnie :D To przyjmujesz zakład czy nie?
  • Odpowiedz
kwota brutto nie mówi kompletnie nic. ja mam brutto 16-17k i co z tego, jeśli bez formy zatrudnienia to nie znaczy kompletnie nic;)

@wiewior_s: kolejny mitoman wykopowy :). Ci co zarabiają takie pieniądze na etacie Z----------Ą a nie siedzą non stop na mirko jak ty.

@damianooo5
  • Odpowiedz
@wysprzeglik: zmienisz zdanie jak któryś z Twoich znajomych zacznie zarabiać 10 k do ręki (przy założeniu, że Ty nie masz na to widoków). Gwarantuję, że zmienisz do niego stosunek (dlatego w dobrym towarzystwie o zarobkach się nie powinno rozmawiać).
  • Odpowiedz
@Marmite: pożyjesz, zobaczysz. Sama przeszłam na wyższy poziom dochodów i widzę jak działa to na ludzi, którzy zostali na tym niskim. Dlatego nic nikomu nie opowiadam o zarobkach, bo to wywołuje u ludzi skręt d--y i wypływ jadu - co zresztą doskonale obrazuje ten wątek na wykopie.
  • Odpowiedz