Aktywne Wpisy
Polejmnie +250
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
grexo +13
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Jeździ się wyśmienicie. Uwielbiam #ktm i tą wolność jaką daje #supermoto.
.
#tracking #gps sprawdza się świetnie. Motocykl spokojnie odpalił po 3 tygodniach postoju. Dostaje komunikaty, że wyjechałem z bezpiecznej strefy. Pozycje określa co minutę, więc trasę wyznacza tak z grubsza.
#motocykle
.
Tak to wygląda na komórce.
Mógłby być SMS ale tak też jest ok.
Pokazuje też % naładowania baterii
Pokazuje czy jest on-line czy brak łączności z urządzeniem.
Najważniejsze: godzina wysłania pozycji na serwer.
Urządzenie ma wbudowany głośnik i mikrofon, więc możesz się z nim połączyć i normalnie rozmawiać albo nasłuchiwać co mówią złodzieje.
Gdy dzwonisz, urządzenie automatycznie odbiera połączenia.
Potem przez aplikację na komórkę albo stronę internetową ustawiasz alarmy, strefy i resztę.
Przez rzadką lokalizację, oszczędza baterię i internet. Moim zdaniem więcej nie potrzeba.
.
kupiłem tutaj Gearbest za 27$
Tutaj taniej trochę Aliexpress
.
Wziąłem go ze względu na bardzo małe rozmiary. Na samej baterii trzyma 3-4 dni.
@SanFable
@strongBAD
miałem was wołać
@danielosw: taki ładny, że aż piękny!