Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Jeździ się wyśmienicie. Uwielbiam #ktm i tą wolność jaką daje #supermoto.
.
#tracking #gps sprawdza się świetnie. Motocykl spokojnie odpalił po 3 tygodniach postoju. Dostaje komunikaty, że wyjechałem z bezpiecznej strefy. Pozycje określa co minutę, więc trasę wyznacza tak z grubsza.
#motocykle
.
Tak to wygląda na komórce.
Mógłby być SMS ale tak też jest ok.
Pokazuje też % naładowania baterii
Pokazuje czy jest on-line czy brak łączności z urządzeniem.
Najważniejsze: godzina wysłania pozycji na serwer.
Urządzenie ma wbudowany głośnik i mikrofon, więc możesz się z nim połączyć i normalnie rozmawiać albo nasłuchiwać co mówią złodzieje.
Gdy dzwonisz, urządzenie automatycznie odbiera połączenia.
Potem przez aplikację na komórkę albo stronę internetową ustawiasz alarmy, strefy i resztę.
Przez rzadką lokalizację, oszczędza baterię i internet. Moim zdaniem więcej nie potrzeba.
.
kupiłem tutaj Gearbest za 27$
Tutaj taniej trochę Aliexpress
.
Wziąłem go ze względu na bardzo małe rozmiary. Na samej baterii trzyma 3-4 dni.
@SanFable
@strongBAD
miałem was wołać
@danielosw: taki ładny, że aż piękny!