Wpis z mikrobloga

#rozdajo Szukam osoby z nadwagą 10-40 kg, która ma motywację by to zrzucić i pomogę jej zupełnie za darmo w ramach #fortheworldtrenuje warunki: zaplusuj ten wpis i napisz (jak chcesz) w komentarzu dlaczego ci pomóc, po wybraniu przeze mnie trzeba będzie wrzucić zdjęcie sylwetki teraz i na koniec metamorfozy za kilka miesięcy (zależy od nadwagi) CEL PŁASKI BRZUCH/KALORYFER ZARÓWNO U KOBIETY, JAK I FACETA :)
EFEKT ZALEŻY OD PODEJŚCIA OSOBY ALE JAK KTOŚ NIE BĘDZIE PRZYCINAŁ TO BĘDZIE SUPER
#mikrokoksy #dieta
f.....d - #ROZDAJO Szukam osoby z nadwagą 10-40 kg, która ma motywację by to zrzucić ...

źródło: comment_Sa2DQgt7TFSqeXmU2hyLRlsL7ILJ2rvD.jpg

Pobierz
  • 242
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

WTF,serio macie problem z wagą ok 90 kg przy 180cm?Ćwiczycie coś w ogóle? To ja ważę 95 kg przy 183 i fakt,jestem trochę zalany ale nie mam otluszczonego wystającego brzucha.Nie wystarczy "mniej jeść",co drugi dzien idźcie na silownię,biegajcie,grajcie w gale,cokolwiek
  • Odpowiedz
@Shyvana: jak nie masz alergii to po co ci porada dietetyka? Trzeba tylko z grubsza ocenić kaloryczność posiłków i decydować się na w miarę zdrowe produkty, do tego trochę ruchu i tyle, nie ma żadnej filozofii.
Zrobiłem tak 5 lat temu i dość szybko zgubiłem 20kg, potem kolejne 20kg i teraz utrzymuje dobrą wagę. A piję do tego że nikomu żadnej kasy za to nie płaciłem i nie rozumiem co
  • Odpowiedz
@fortheworld: Elo. Ważę niecale 90kg. Trochę udało mi się schudnąć ale odkąd pamiętam jestem typowym skinny fatem i z brzuchem walczę bez przerwy. Gdyby w końcu mi się udało z Twoją pomocą - byłoby zajebiscie :D
  • Odpowiedz
@fortheworld: 189 cm 100 kg, te 11-15 kg chcialbym zrzucic, przede wszystkim z brzucha, bo mam otylosc brzuszna, reszta wyglada w miare normalnie.. no i z szyi bo sie w koszule nie dopinam :(
  • Odpowiedz
@bialy_gibson kalorycznosc to nie wszystko, sa jeszcze makro i mikro skladniki, potrzebna jest ich odpowiednia ilość w zdrowej i zbilansowanej diecie, zeby chudnąć zdrowo i skutecznie.
Ja nie jestem dietetykiem i sie na tym nie znam, a zależy mi zeby zacząć się naprawdę zdrowo odzywiac. Nie mam ani czasu ani ochoty na zaglebianie się w temat, na ukladanie posiłków, zastanawianie sie co jeść i wyszukiwanie przepisów.
No i 200zl za cały
  • Odpowiedz
@fortheworld: nadwagi nie mam, ale 5 kg wypadaloby zrzucic, kiedyś mialam lepszy brzuch :D Brakuje samozaparcia i motywacji, swietna inicjatywa! Mam nadzieję, ze znajdziesz kogoś komu pomozesz.
  • Odpowiedz