Wpis z mikrobloga

Siemka wszystkim z rana. Ze względu na charakter mojej pracy praktycznie caly czas jestem w delegacji, wiąże sie to z noclegami w różnych dziwnych i mniej dziwnych miejscach zwanymi agroturystykami. Bywa różnie,. Bo co mozna miec w. Cenie 35-50zl za noc. Po dzisiejszej nocy jednak zwariowalem i nie wytrzymuje. Wlascicielka ulokowala mnie w pokoju do którego dojście na drugie pietro zrobione bylo ze starych grzejnikow. Z tego samego powstal tam balkon. Chciałbym zglosic to gdzies nie wiem do sanepidu, czegokolwiek. Pytanie tutaj do Was, jaka instytucja sie takimi. Samowolkami budowlanymiZajmuje? Zamieszczam ponizej zdjecia sami Oceńcie
Pobierz majkaro - Siemka wszystkim z rana. Ze względu na charakter mojej pracy praktycznie ca...
źródło: comment_gQLnyAOdP01HNzTD3i8EgY6gisH8pgR5.jpg
  • 55
@3edcvfr4 pokoj zarezerwowalem w ciagu dnia dzwoniąc , pytając o warunki. O niczym takim jak na zdjęciu widzisz nie zostalem poinformowany, na "hotel" zjechalem przed 21 zmeczony po 12 godzinach pracy i 200km jazdy. Masz rację moglem spac w aucie. Rozumiem ze na weekend pelen wrazen to sie. Może podobac ale czlowiek zmęczony po robocie chce odpoczac umyc sie. Serio uwazasz ze ten budynek jest bezpieczny?