Wpis z mikrobloga

Mireczki, mój level w #podrywajzwykopem jest dosyć niski, więc potrzebuję od Was porady.
Spotkałem się z loszko z #tinder. Oczywiście przed spotkaniem się mega stresowałem, spotkanie przebiegło w miare spoko, ale bywały momenty ciszy i nie wiem czy chciałbym to powtórzyć. Myślałem, że loszka się już nie odezwie, ale odezwała się, nawet dwa razy, pewnie teraz moja kolej żeby ją zaprosić czy coś. Tylko, że ja nie wiem o czym miałbym z nią rozmawiać na nastepnym spotkaniu, nie ma żadnych ciekawych zainteresowań, a wspólne tematy już przegadaliśmy na pierwszym spotkaniu. Z drugiej strony jestem stuleją i w sumie nie powinienem wybrzydzać. Co ja mam robić? Boje się, że drugie spotkanie będzie równie stresujące i mi się odechciewa. Co ja mam robić? :(
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jet: Jak widzę takie obrazki, to sobie wyobrażam sytuację kilka lat później: Twoja mama poślubiła mnie dzięki obrazkowi z listą pytań, które mogłem jej zadać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@zydomasonski_lewak z kobietą nie rozmawia się tylko ja temat zainteresowań.
Jeżeli kończą się tematy to zacznij dyskutować na pewne tematy- stosunki damsko męskie - najważniejsze. Pozwoli Ci to poznać jej ego, odgadnąć w jakim świecie żyje i ją zdominować. Idź tygrysie, pamiętaj, kto tu jest facetem i nie bądź jedną z kolejnych p--d, od których mi się chce rzygać na samo czytanie.
  • Odpowiedz
@grzesiek23Gda: no ja wiem, próbowałem skakać na inne tematy, ale ciężko mi to przyznać, ale loszka jest chyba mało rozgarnięta, odpowiadała zdawkowo, jak ktoś kto nie potrafi prowadzić dyskusji na poważniejsze tematy. Nie poznałem jej jeszcze, ale po pierwszym spotkaniu to ogólnie mogę powiedzieć, że jej główne zainteresowania to melanż i takie tam i to jest w sumie główny czynnik, dlaczego chyba się już nie spotkamy.
  • Odpowiedz