Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Vestor +30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie mogłem znaleźć apki na #android, która by mi pasowała do mierzenia czasu na konkretne zadania/projekty więc postanowiłem stworzyć swoją apkę w js i wydać ją na android (może ios).
WorkTime - apka będzie pozwalała mierzyć czas pracy konkretnych zdefiniowanych zadań. Dodatkowo będzie zarządzanie zadaniami, statystyki. Coś dla ludzi którzy chcą wiedzieć ile czasu poświęcają na prace nad swoimi zadaniami/ćwiczeniami itp.
Pisana w JS, framework7.
Jak chcecie być na bieżąco z postępami to follow #badzlepszyappdev
źródło: comment_4taiewElaoP4rEmyc6eS7b89U6YRg0Yj.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora