Aktywne Wpisy

pewnie-kaczka +347

MG78 +761
Czas na rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
źródło: ksiazka-zrozumiec-ramen-m-2
Pobierz

Czas na małe #pokazforme, i wołam @fortheworld, który rozpisał mi ćwiczenia, naprowadził na odpowiednie tory, co do spożywania posiłków. Wielkie dzięki! Teraz czuje się jak prawdziwy #mikrokoksu ;D
Z rozmiaru 40--> 36, i jakieś 6kg mniej, przez około 2 miesiące ćwiczeń i przestrzegania diety (ale nie zawsze :() Jeszcze długa droga przede mną ale #nigdyniemialemlepszegobrzucha i jeszcze #mikrokoksy i może dla niektórych #motywacja #rozowepaski
źródło: comment_4xD67nOvZOeiUXak4IvgiAJ0DoUI8SRW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dobra robota, wytrwałości życzę!
Komentarz usunięty przez autora