Aktywne Wpisy

Shakyor +7
bedejutro +4
Kurła prawie 200 za gaz to jeszcze nie widziałem. Niezłego krążownika żem kupił :D
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
źródło: IMG_20250228_200811_956
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250228_200811_956
PobierzWykop.pl
Otwieram wątek w którym będziemy dzielili się wartościowymi kanałami na youtube.
Uprzejmie proszę o wstrzymanie się od "heheszkowania" i wrzucania jutuberów grających w gry, śmiejących się z omegle itd
Z mojej strony:
Miłośnicy czterech kółek - zrób to sam
Kanał motoryzacyjny w którym bardzo fajnie opowiadane są podstawowe rzeczy dotyczące majsterkowania przy aucie.
Na gałęzi
Fachowe omawianie technologicznych nowinek w filmach, sposoby filmowania, tricki filmowców.
Sylwetka od kuchni
Coś dla fanów siłowni - "zdrowe" słodycze i jedzenie dla dbających o formę.
Dom i drewno
Najciekawszy kanał na youtube dla fanów majsterkowania w drewnie.
#gruparatowaniapoziomu #youtube #ciekawostki #masterkowanie #nauka #mirkokoksy #motoryzacja #nauka
Komentarz usunięty przez moderatora
Prosta Ekonomia
Historia w 5 minut
ENG:
Space Videos
TrashingMadPL - seria Historia na Szybko
Mario Budowlaniec - remonty i spółka
How does it grow? - bardzo przyjemna pani pokazuje jak rosną warzywa i owoce oraz jak wygląda ich zbiór, np. awokado :)
Piotr Horzela - nasz wykopowy specjalista od lasu :)
Crash Course - mnóstwo ciekawych filmów na różne tematy (fizyka, filozofia, historia filmu, informatyka)
Practical Engineering - inżynieria w praktyce (różne podgrupy: środowiskowa,
The Great War - I w.ś. tydzień po tygodniu
BazBattles - animowane historie bitew
Historia Civilis - kanał podobny do BazBattles
mrpete222
jimmydiresta
Jacek Ptasiński
I Build It
ONLY in JAPAN
Ciekawostki i informacje na temat Japonii.
Notatnik Kinomana
Tematyka filmowa.
Czajnikowy.pl - dobra herbata!
Bill Stoppard - PintoPonyProductions - Najlepsze tutoriale i filmy rolkarskie (po angielsku) jakie widziałem. Gość jest absolutnym maniakiem i wymiataczem, do tego podchodzi do tematu jak prawdziwy geek. Kanadyjczyk, co zjadł zęby na hokeju i pokazuje jak jeździ po mieście.
Komentarz usunięty przez autora
ja polecam RS elektronika
https://www.youtube.com/channel/UC3TAqUdZld-6B76GqrFEV8g
GRHNH Refleksyjne filmiki o tematyce polityczno-społecznej zmontowane z setek filmów oprawione ambientową muzyką, analogie PRL a III RP, zespolenie dwóch światów, czyli realiów dzisiejszego świata z rzeczywistością filmową.
@tyrald: Zajebisty jest gość oglądam go od czasu kiedy jego kanał miał może 2tys widzów, a trafiłem na niego z kanału Cody's Lab - który ma obecnie ponad milion subów, a też zaczynałem oglądać jak miał może ze 30k.
Moja lista:
Atnel - mirekk36 - o elektronice i