Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +11
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
o__0 +138
Pytanie: szuka ktoś kawalerki na wynajem w Szczecinie ?
#logikarozowychpaskow #pytanie
1. nie wyjeżdżać na wyjazdy trwające dłużej niż dwa tygodnie
2. robić przerwę w związku (z opcją zakończenia)
3. robić sobie sesje na skype
ja używam czwartego wyjścia, jeśli przerwa ma trwać dłużej niż 2 tygodnie, kończę stary związek i szukam nowego :)
Pro tip, można z kimś spać w jedym łóżku i nic z tą osobą nie robić innego niż owo spanie na dwóch różnych końcach owego łóżka.
Mnie się zdarzało sypiać w namiocie z, olaboga, dwoma facetami i jakoś nie miało to dosłownie żadnych seksulnych podtekstów.
Zwłaszcza, że facet jest gejem. To raczej znaczy, że sypia z innymi facetami.
Nie każdy wszystko sprowadza do seksu i raczej nie z każdym chce się sypiać.
Spanie w jednym łóżku to tylko spanie. Nic innego się nie musi dziać, bo nikt nie czuje takiej potrzeby.
Ludziom zdarza się też mieć potrzebę bliskości z drugim człowiekiem, która nie jest seksualna.
No chyba, że to nie masz, to spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ponuras Gość powiedział, że to jakiś przyjaciel, więc zakladam, że sie znają trochę dłużej niż doga z klubu do domu. ;)