Aktywne Wpisy

Mirki. Jaki byście chcieli limit prędkości na autostradzie i ekspresówkach?
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
- 80 km/h lub mniej 3.7% (56)
- 100 km/h 1.3% (20)
- 120 km/h 9.1% (136)
- 130 km/h 6.6% (98)
- 140 km/h 27.6% (413)
- 150 km/h 12.6% (189)
- 160 km/h 14.8% (222)
- 180 km/h 5.8% (86)
- BEZ LIMITU SZYBKOŚCI 18.4% (275)

pasta_alla_carbonara +296
Angielski The Sun to jednak ma doświadczenie w robieniu zdjęć swoim rodakom na zadymach piłkarskich, takich to z przyjemnością pooglądać :D
#wroclaw
#wroclaw
źródło: chelsea-fans-clash-real-betis-998751311
Pobierz

dobrze powiedziane - keep crying device :) pękająca d--a tego duńskiego pajaca to miód na moje oczy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#csgo
@staskowsky: :D Co. Cały reddit twierdzi, że fajnie zobaczyć budowanie napięcia in-game'owego, nakręcenie współzawodnictwa czy poczytać przyjacielskie bantery, a Polacy, którzy chyba średnio umieją angielski piszą o jakichś winach, problemach i "pękających dupach". Wtf? Gdzie Ty to wszystko wyczytałeś. :D
Poza tym - Zonic "w-----ł" Karrigana, nie Device. Nie
@staskowsky: I dlatego kłamiesz na jego temat? Dorośnij.
@
@staskowsky: Mhm. A to:
@staskowsky: Zonic jakoś podjął. Chyba że masz wewnętrzne informacje dot. drużyny i tego, że Zonic się boi Device'a, to poproszę o źródło.
@staskowsky: Zrobiłeś sobie jakiś konkurs popularności drużyn na fejsiku. I fajnie. Ale po co? Nigdzie
@staskowsky: Co sobie chcesz wyobrażać, skoro jasno jest powiedziane, że decyzja o posadzeniu na ławkę Karrigana wyszła od trenera, a nie od jakiegoś gracza?
Umiesz sobie wyobrazić, że Device postanowił sam "w-----ć" Karrigana, a nie umiesz sobie wyobrazić, że zrobił to Zonic? Ale czemu?
@staskowsky: Ale jaki punkt odniesienia?
owszem, 120k to dużo osób, ale procentowo przy innych drużynach wypadają troche kiepsko (tym bardziej z ich osiągnięciami). nie uważasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gwiżdzą gwiżdzą. na turnieju w Katowicach i na Ukrainie ostatnio gwizdaliśmy z trzema kolegami, wystarczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@staskowsky: A Ty tak myślisz, twierdząc, że Device wyrzucił Karrigana? ;p
Cóż - tak najwidoczniej było w tym przypadku. Zauważ, że zawsze jest mówione, że drużyna wywala kogoś, wszystko jest w liczbie mnogiej, np. teraz Kinguin Furlana. Tam było jasno powiedziane, że trener "usadził" Karrigana. Jakiś powód musiał być. Bo niby czemu oficjalnie stwierdzili "Karrigan has been benched by Zonic" zamiast po prostu "...by the
no są ludzie którzy im kibicują. ale jak moja dziewczyna i siostra mi kibicują jak gram w csa to nie znaczy, że
@staskowsky: To niezły skrót. Przynajmniej jedno kłamstwo się wyjaśniło. Uff. Ile jeszcze takich "skrótów" użyłeś?
@staskowsky: A było oficjalnie podawane, że trener wyrzuca? Daj jakiś link, bo myślałam, że sytuacja z Zonic'iem była pierwszą taką na scenie, stąd zdziwienie community, casterów i