Wpis z mikrobloga

dev go w-----ł, a teraz ma do niego problem jakby to była wina karrigana XD

@staskowsky: :D Co. Cały reddit twierdzi, że fajnie zobaczyć budowanie napięcia in-game'owego, nakręcenie współzawodnictwa czy poczytać przyjacielskie bantery, a Polacy, którzy chyba średnio umieją angielski piszą o jakichś winach, problemach i "pękających dupach". Wtf? Gdzie Ty to wszystko wyczytałeś. :D

Poza tym - Zonic "w-----ł" Karrigana, nie Device. Nie
  • Odpowiedz
@ju_q: zabawny z ciebie człowiek. zawsze jak widzę twoje wpisy to robisz z siebie znawcę i próbujesz innym udowodnić, że nie mają racji a nie potrafisz zrozumieć nawet tak prostej rzeczy jak to, że po prostu nie trawię diwajsa (jak większość) i jego śmiesznej drużyny ( ͡° ͜ʖ ͡°) to dlatego życzę im źle. życzę im, żeby za każdym razem przegrywali z faze i życzę, żeby
  • Odpowiedz
po prostu nie trawię diwajsa

@staskowsky: I dlatego kłamiesz na jego temat? Dorośnij.

życzę im źle. życzę im, żeby za każdym razem przegrywali z faze i życzę, żeby na każdym turnieju był dopingowany zawsze ich przeciwnik

@
  • Odpowiedz
@ju_q: tylko udowadniasz teraz, że w dwóch pierwszych zdaniach miałem zupełną rację :) nigdzie nie kłamałem - to raz. smutne to jest twoje życie i d-----------e się - to dwa. mnóstwo fanów? takie VP czy SK w swoich krajach mają większy fanbase niż astralis na całym świecie to trzy. o faze nie wspominam bo jest międzynarodowe, ale im kibicują prawie wszędzie. a takie astralis? gdzie nie pojedzie to na nich
  • Odpowiedz
@ju_q: dev go nie w-----ł, ale to dev rozdaje karty w tej drużynie bo to on jest tam głową, więc nie p-----l że jest taki niewinny bo to on ma tam najwięcej do powiedzenia i bez niego nikt by takiej decyzji nie podjął. druga sprawa to jaki jest arogancki, na pewno nie stawia go to w lepszym świetle, ale lizodup juq i tak powie, że device aniołek i umywa mu
  • Odpowiedz
bez niego nikt by takiej decyzji nie podjął

@staskowsky: Zonic jakoś podjął. Chyba że masz wewnętrzne informacje dot. drużyny i tego, że Zonic się boi Device'a, to poproszę o źródło.

sprawdźmy na fejsie. astralis? 120k fanów. przy 430k dla VP i niemal 730 (!) dla SK ty chcesz mi powiedzieć, że mają rzesze fanów? hahaha

@staskowsky: Zrobiłeś sobie jakiś konkurs popularności drużyn na fejsiku. I fajnie. Ale po co? Nigdzie
  • Odpowiedz
@ju_q: :DDDDDDDDD TRIGGERED. masz rację, nie mam mózgu jak Ty i nie potrafię sobie wyobrazić tej sytuacji jak w----------i karrigana. jak masz jakiś inny, lepszy punkt odniesienia co do liczebności fanów to czekam. odpowiadam na to, że w jakim kraju nie byłby turniej NIGDY astralis nie jest faworytem publiki, nie mają żadnego sensownego fanbase, o czym świadczą statystyki na tym śmiesznym fejsie ;)
  • Odpowiedz
nie potrafię sobie wyobrazić tej sytuacji jak w----------i karrigana

@staskowsky: Co sobie chcesz wyobrażać, skoro jasno jest powiedziane, że decyzja o posadzeniu na ławkę Karrigana wyszła od trenera, a nie od jakiegoś gracza?
Umiesz sobie wyobrazić, że Device postanowił sam "w-----ć" Karrigana, a nie umiesz sobie wyobrazić, że zrobił to Zonic? Ale czemu?

jak masz jakiś inny, lepszy punkt odniesienia co do liczebności fanów to czekam

@staskowsky: Ale jaki punkt odniesienia?
  • Odpowiedz
@ju_q: myślisz, że decyzje w drużynie podejmuje jedna osoba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
owszem, 120k to dużo osób, ale procentowo przy innych drużynach wypadają troche kiepsko (tym bardziej z ich osiągnięciami). nie uważasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gwiżdzą gwiżdzą. na turnieju w Katowicach i na Ukrainie ostatnio gwizdaliśmy z trzema kolegami, wystarczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
myślisz, że decyzje w drużynie podejmuje jedna osoba?

@staskowsky: A Ty tak myślisz, twierdząc, że Device wyrzucił Karrigana? ;p
Cóż - tak najwidoczniej było w tym przypadku. Zauważ, że zawsze jest mówione, że drużyna wywala kogoś, wszystko jest w liczbie mnogiej, np. teraz Kinguin Furlana. Tam było jasno powiedziane, że trener "usadził" Karrigana. Jakiś powód musiał być. Bo niby czemu oficjalnie stwierdzili "Karrigan has been benched by Zonic" zamiast po prostu "...by the
  • Odpowiedz
@ju_q: nie mogę tego czytać XD device nie w-----ł karrigana, to skrót myślowy. ale to najprawdopodobniej był człowiek, który się w dużym stopniu do tego przyczynił. podobnie jak kiedyś w złotej piątce gracze odchodzili po kosach z innymi członkami drużyny, a nie dlatego, że ich wyrzucił trener. kumasz?
no są ludzie którzy im kibicują. ale jak moja dziewczyna i siostra mi kibicują jak gram w csa to nie znaczy, że
  • Odpowiedz
device nie w-----ł karrigana, to skrót myślowy

@staskowsky: To niezły skrót. Przynajmniej jedno kłamstwo się wyjaśniło. Uff. Ile jeszcze takich "skrótów" użyłeś?

podobnie jak kiedyś w złotej piątce gracze odchodzili po kosach z innymi członkami drużyny, a nie dlatego, że ich wyrzucił trener.

@staskowsky: A było oficjalnie podawane, że trener wyrzuca? Daj jakiś link, bo myślałam, że sytuacja z Zonic'iem była pierwszą taką na scenie, stąd zdziwienie community, casterów i
  • Odpowiedz