Wpis z mikrobloga

@Tom_Ja: najlepsze jest to, że Komorowski wcale się do tego nie przyznał, bo z treści jego wypowiedzi nie wynika to jednoznacznie :D
  • Odpowiedz
@Tom_Ja: Aż nawet zajrzałem na tą stronę. Oczywiście kolejna manipulacja. W nastepnym akapcie tłumaczy, że to wychodziło tyle samo lat w szkole co powinnien i podczas zdawania matury go "sanowano".
  • Odpowiedz
@GanjaBoy2004: Zacytuj to, co przeczytałeś. Bo ja przeczytałem (daję akapit przed i po):

Film „O dwóch takich, co ukradli Księżyc” nie był ostatnią propozycją,

jaką mieliśmy. Jeszcze w latach 60. zadzwoniono do nas, żeby przyjechać na

casting (wtedy to się jeszcze tak nie nazywało) do filmu „Wielka, większa i

największa” według powieści Jerzego Broszkiewicza.
  • Odpowiedz
@Tom_Ja To nie jest ciąg z książki. Znowu poprzemieniane fragmenty. Ogólnie Kaczyński jest znacznie mądrzejszy i lepiej wykształcony od Komora, wystarczy spojrzeć na ich wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@wojtoon:
1. Mam to samo źródło.
2. Sprawdź stronę 89. 128. dotyczy Komorowskiego, pewnie błąd (a może i nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
3. Pokaż screena całego spisu treści, a
  • Odpowiedz
@wojtoon: Kochanieńki, nie masz całej książki. Ja mam. Zacytowałem ją.
Twierdzisz, że wszyscy wokół kłamią, chcesz wysyłać wszystkich do sądu, ale sam u siebie nie dostrzegasz kłamstw i manipulacji?
Tego komentarza nie usunę, będzie wisiał do końca Wykopu dla potomnych.
  • Odpowiedz
@Tom_Ja: Mam książkę i czytałem ją. Nie mam tylko jak teraz wrzucić screena strony 128 i 89 (bo komuś się pomyliło....o #!$%@? 40 stron)...
Niech wisi. Szkoda, że nie zostawiłeś mojego pierwszego screena który idealnie pokazywał manipulację. Niewstety nie zapłaciliby ci za materiał....no chyba, że jesteś takim lewackim ćwokiem za darmo...ale wtedy byłbyś jeszcze większym imbecylem niż mi się wydaje

Swoją drogą jak obmierzłą szują trzeba być, żeby usprawiedliwiać czyjkolwiek
  • Odpowiedz