Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

Wpis kierowany do mirków obserwujących tag #wykopskubietotalizatora
Specjalnie dla Was kolejny update sytuacji z tego wpisu:
http://www.wykop.pl/wpis/23606917/wpis-kierowany-do-ludzi-lubiacych-troszke-h----d-a/
Nagroda główna, 550 000 zł, w zdrapce Mega Pensja koloru czerwonego dalej czeka na swojego zdobywcę.
Pozostały szacowany nakład na ten moment to około 5.1% (około 100 000 losów).
Szacowane prawdopodobieństwo wygrania głównej nagrody przy zakupie 1 zdrapki: 0,00099%.
Mega Pensja koloru czerwonego jest zdrapką, która na ten moment daje największe szanse na główną nagrodę.**
Pamiętajcie, że będzie ona w sprzedaży do 17 maja! Jeżeli ktoś planuje większe zakupy to czas się spieszyć.
Zdrapki w których głównych nagród już nie ma i nie opłaca się ich kupować:
- Kasa x 20
- Maxi Cash
- Brylantowe 7
Niestety miałem co robić przez Majówkę, zbierałem zdrapki ( ͡° ͜ʖ ͡°), więc nie mam jeszcze arkusza dotyczącego opłacalności każdej ze zdrapek. Może będzie w tym tygodniu.
Postaram się także załatwić zaktualizowaną listę oddziałów. Na razie chętni mogą korzystać z listy dostępnej w poprzednim poście (link dla tych co nie chcą szukać): http://www117.zippyshare.com/v/xC7YBL3E/file.html
Do posta dorzucam zdjęcie swoich zbiorów ( ͡º ͜ʖ͡º) Niestety główna do mnie jeszcze nie trafiła.
Powodzenia!
źródło: comment_MLzsxsme2Sc72Gzu0hFDUNWjBWIQOwfo.jpg
Pobierzźródło: comment_sM8EYHtEkRNRGlMUwewkAfbqrstVYZpv.jpg
Pobierz