Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Wpis kierowany do mirków obserwujących tag #wykopskubietotalizatora
Specjalnie dla Was kolejny update sytuacji z tego wpisu:
http://www.wykop.pl/wpis/23606917/wpis-kierowany-do-ludzi-lubiacych-troszke-h----d-a/
Nagroda główna, 550 000 zł, w zdrapce Mega Pensja koloru czerwonego dalej czeka na swojego zdobywcę.
Pozostały szacowany nakład na ten moment to około 5.1% (około 100 000 losów).
Szacowane prawdopodobieństwo wygrania głównej nagrody przy zakupie 1 zdrapki: 0,00099%.
Mega Pensja koloru czerwonego jest zdrapką, która na ten moment daje największe szanse na główną nagrodę.**
Pamiętajcie, że będzie ona w sprzedaży do 17 maja! Jeżeli ktoś planuje większe zakupy to czas się spieszyć.
Zdrapki w których głównych nagród już nie ma i nie opłaca się ich kupować:
- Kasa x 20
- Maxi Cash
- Brylantowe 7
Niestety miałem co robić przez Majówkę, zbierałem zdrapki ( ͡° ͜ʖ ͡°), więc nie mam jeszcze arkusza dotyczącego opłacalności każdej ze zdrapek. Może będzie w tym tygodniu.
Postaram się także załatwić zaktualizowaną listę oddziałów. Na razie chętni mogą korzystać z listy dostępnej w poprzednim poście (link dla tych co nie chcą szukać): http://www117.zippyshare.com/v/xC7YBL3E/file.html
Do posta dorzucam zdjęcie swoich zbiorów ( ͡º ͜ʖ͡º) Niestety główna do mnie jeszcze nie trafiła.
Powodzenia!