Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +65
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
toitakniemaznaczenia +138
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
W domu po sobie nie musisz sprzątać, ba możesz nawet nasrać sobie na stół z którego jesz, ale czy użycie tej #!$%@? szczotki by wyczyścić swoje gówno to aż tak wielki problem?
Nie wiem w czym jest problem, ale #!$%@? mnie to, że takie #!$%@? brudasy nie mogą po sobie posprzątać.
#gorzkiezale #korposwiat #boldupy
Nie wiem czy to jest kwestia tego, że facet swoje dzieło podziwia i kontroluje stan po ( ͡° ͜ʖ ͡
Do tej pory była to niespuszczona woda, albo zabryzgany kibel. Ostatnio zostal pobity rekord-
Firma powinna zatrudnić gościa który po czyimś wypadzie do toalety powinien wchodzić i spisywać co i jak. A na koniec miesiąca powinien rozesłać do wszystkich pracowników maila z listą pt: "Kto i ile razy osrał kibel". XD
Pozdrawiam
Wykop.pl
@fajazdrowia: No i to jest chyba najlepsze podsumowanie. Żaden dyplom nie zastąpi kultury, bo przecież nie tylko o obsrane kible się tu rozchodzi. Świetnie wykształcony człowiek może być najzwyklejszym chamem, a ten bez wykształcenia