tptak tptak 24.04.2017, 06:00:08 15 + #calywykopkisizurFajnie było widzieć, jak inni włączają się w akcję. Ale ponieważ żur to baza do nadzupy, warto dalej propagować. Oto przepis: https://breadcentric.com/2017/04/23/zurek/#gotujzwykopem #zupa i trochę #bojowkapiekarska źródło: comment_A3b6Nyc2JQkN4uDd9JuECxH2aOtobDno.jpg Pobierz
q.....0 konto usunięte 24.04.2017, 06:46:00 0 + @tptak: probowales kiedys robic zakwas na skorce od chleba razowego?
q.....0 konto usunięte 24.04.2017, 06:53:19 0 + @tptak: no ja wlasnie tez nie, a od wielu osob slyszalem ze da sie na samej skorce, dlatego pytam
tptak tptak 24.04.2017, 06:57:43 1 + @ql00: no powinno się dać, w końcu jest skrobia.To tylko potwierdza, że z żurem jak z dupą.
ColdTurkey ColdTurkey 25.04.2017, 10:42:27 0 + @tptak: Zrobiłbym taki żur, ale niestety to jest jedna z nielicznych zup, których nie lubie xD
ColdTurkey ColdTurkey 25.04.2017, 11:00:19 0 + @tptak: Czasem u mnie w rodzinie ktoś robi żur na bazie takiego kwasu ze szklanej butelki. Będzie różnica w smaku? Bo jak nie, to chyba sobie daruję :P
tptak tptak 25.04.2017, 12:13:55 1 + @ColdTurkey: będzie. Bo to Twój żur i nic tak dobrze nie smakuje.
Fajnie było widzieć, jak inni włączają się w akcję. Ale ponieważ żur to baza do nadzupy, warto dalej propagować. Oto przepis:
https://breadcentric.com/2017/04/23/zurek/
#gotujzwykopem #zupa i trochę #bojowkapiekarska
źródło: comment_A3b6Nyc2JQkN4uDd9JuECxH2aOtobDno.jpg
PobierzTo tylko potwierdza, że z żurem jak z dupą.