Wpis z mikrobloga

• 3
@kubulec: Używa wszystkich tych podkładów?

@PrytaFatalna podpinam się pod pytanie, używa codziennie innego? Jeden na drugi? Po co aż tyle? A mnie się wydawało że mam dużo kosmetyków :-D 3 podkłady (z czego 2 dostałam w prezencie) 2 tusze (1 w prezencie) i jeden zestaw cieni (prezent, używam do malowania zabawek które robię, idealne) i 2 szminki. I kilka innych pierdół z czego 90% to prezenty.
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@PrytaFatalna
@anenya
Różowy pisze:
"Podkładów używam w zależności od aktualnej kondycji skóry, innego gdy jest sucha- wtedy stosuje delikatniejsze i bardziej nawilżające, mocniej kryjące zostawiam na nieproszone wypryski (szczególnie w czasie okresu), no i jeszcze kwestia że bardzo łatwo się opalam i musze dostosowywać kolor podkładu żeby nie było efektu maski"
  • Odpowiedz
  • 0
@kubulec ale ich tam jest... 43 jeśli dobrze policzyłam przecież to niemożliwe żeby to zużyć przed upływem terminu ważności, no chyba że 5 razy dziennie zmywa makijaż i nakłada nowy
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@anenya ale nie wszystkie są otwarte(mniej niż połowa), większość zakupionych na jakichś obniżkach czeka na swoje 5 minut :D
Powiedziała że nigdy żaden podkład jej się nie przeterminował
  • Odpowiedz
  • 3
@kubulec jak nie pracuje jako wizażystka to nie wiem po co jej tyle podkładów i to w tak różnych odcieniach. no chyba, że ma takie plamy na twarzy w różnych kolorach i chce zachować odcienie xD
  • Odpowiedz