Aktywne Wpisy
WielkiNos +307
Biedny Popek wykorzystany przez tatuatora znajdującego się pod wpływem narkotyków. Eh co za życie. Idziesz sobie spokojnie ulicą, nagle wciąga cię do salonu tatuażu patus z dziarami na dopalaczach, przywiązuje do fotela i tatuuje mordę. Trauma na całe życie.
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
Nieznajomy_U_Bram +135
Zawsze gniłem jak niektórzy nauczyciele chcieli by do nich mówić profesorze XD
magisterek je*any po wsb
nigdy tak nie powiedziałem bo to dla mnie upodlające by było
tak samo "mistrz" do majstra na warsztatach ku*wa
#przegryw
magisterek je*any po wsb
nigdy tak nie powiedziałem bo to dla mnie upodlające by było
tak samo "mistrz" do majstra na warsztatach ku*wa
#przegryw
#biciezony #zonabijealewolnobiega #przemocdomowa #tvn #logikarozowychpaskow #polityka
@terwer358: ja #!$%@?ę jakie dno
społeczność wykop py el at its best
@terwer358: a przy okazji po #!$%@? chcesz znać wersje tej pisowskiej #!$%@? na żetony, skoro już jesteś pewien na 100% jak było?
@janeeyrie:
no wsumie, juz widze jak jakis koles idzie na policje, bo zona mu walnela z liscia xD
I nie wiem, po co
@McSayerPL: kolego drogi.
Skomentowales moj wpis bedacy komentarzem do wypowiedzi sugerujacej, ze zona pana, o ktorym obecnie mowi cala Polska, specjalnie sprowokowala chlopa, zeby moc potem isc do TV.
Przynajmniej takie odnioslam wrazenie, a wydaje mi sie, ze jednak nie tylko ja.
W swojej pierwszej w tym
normalnemu nic, ale tutaj prawdopodobnie masz dwójkę wzajemnie nakrecajacych sie psycholi
Komentarz usunięty przez autora
Nie o tym mówię, nie mówiłem o tym ani razu od samego początku i w sumie to gówno mnie to obchodzi. xD
Ani ja, ani op nie mówiliśmy nic o tym, czy przemoc jest dobra, czy zła, ani o tym, że gość jest usprawiedliwiony. I nie wiem, dlaczego poruszasz ten temat odnosząc się do mnie, bo ja o tym nie mówiłem. Mówiłem o
Natomiast skoro schodzisz na wulgaryzymy i taki poziom, jak ostatni wpis, to ja sie wypisuje.
Bo w tym momencie sam zaprezentowales
Dla każdego powinno być jasne, ze przemoc w jakiejkolwiek postaci jest zła. Tu nie ma żadnego sporu, ja to wiem i większość ludzi tez to rozumie. Chodzi o to, ze te małżeństwo składało sie z dwojga osób - facet ewidentnie jest psychiczny, ale kobieta (tak uważam) prawdopodobnie go podjudzała, w różnych sytuacjach nakręcała i szkalowała
Komentarz usunięty przez autora Wpisu