Wpis z mikrobloga

Koledzy pomóżcie - potrzebujemy kupić 4 smartfony do firmy dla pracowników. Czego potrzebuję:
- mocna bateria bo częste wyjazdy, liczne rozmowy telefoniczne, synchro z e-mail,
- płynna obsługa poczty e-mail,
- aparat byleby potrafił robić wyraźne, czytelne zdjęcia dokumentów,
- gps musi działać,
-ekran 5 cali wystarczy.

Kwota do 1300 zł za sztukę. Na FV

System - tylko #android Fajnie gdyby był przyszłościowy i nie pojawił się problem po roku z przeciążeniem oprogramowaniem (czyli samsung odpada ;))
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mlnrz: coś pokroju Redmi 3 Pro/Redmi 4 Pro powinno styknąć. Plusem tych konstrukcji jest bardzo dobra bateria i wydajność. No i bez problemu w budżecie się zmieścisz, a nawet coś zostanie np. na słuchawki Bluetooth i powerbanka dla pracowników w zestawie :)
  • Odpowiedz
@polek172: P8 Lite? przecież tam bateria trzyma pół dnia, kolega ma P8 lite to jedynym problemem tego telefonu jest bateria. Ja posiadam P8 i już tak nie narzekam bo bateria trochę większa @mlnrz Ja bym brał P10 Lite za 1300 zł już można dorwać nówkę na allegro
  • Odpowiedz
@RapidHere: Ja podłączam do ładowania raz dziennie i korzystam z dual sima co dużo baterii pochłania. Natomiast przez pierwsze pół roku korzystałem jedynie z jednego slota na kartę sim. Baterię ładowałem raz na 1.5 dnia. Jeżeli chcesz solidny telefon co to długo trzyma baterię to zapomnij w ogóle o smartfonie.
  • Odpowiedz
@RapidHere: miałem P8 lecz dla mnie osobiście ekran był za duży. Natomiast sam telefon był znakomity poza mocno średnią baterią (24 h to maksimum bez obciążeń).
  • Odpowiedz
@mlnrz:

nie będzie eksperymentów z niesprawdzonymi markami :P

Toż to stara i sprawdzona marka telefonów, nie to co Samsung czy inne LG, od ponad 17 lat w Polsce ()

• Odpowiedz
@mlnrz: od grudnia 2016, żadnego problemu z nim nie miałem, maile przychodzą szybciej niż do outlooka 2016 na kompie ( ͡º ͜ʖ͡º) gps też ładnie śmiga, ogólnie póki co nie mam na co narzekać
  • Odpowiedz