Aktywne Wpisy

Wczoraj czułam się ze sobą dobrze, dziś jak dno się czuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file1823248338634623057
PobierzJak się czujesz ze sobą?
- Dobrze. 29.4% (62)
- Źle. 26.5% (56)
- Różnie. 44.1% (93)

marcinkaminskicon +214
Mirki z #poznan
Naprawde potrzebuje dorobić sobie kilka zlotych.
Ten miesiac mam wyjatkowo ciezki, do tego zdradzil mnie #rozowypasek co nie pomoglo mi w finansach.
Moze ktos z Was potrzebuje jakiejs pomocy lub ma cos do zrobienia w weekend? Ten jak i nastepny, bo w tygodniu niestety pracuje.
Potrafie wykonywac drobne naprawy, szpachlowac, malowac czy wiele innych rzeczy okołoremontowych.
Znam obsluge komputera, caly pakiet office (nawet podstawy virtual basic w excelu xD)
Naprawde potrzebuje dorobić sobie kilka zlotych.
Ten miesiac mam wyjatkowo ciezki, do tego zdradzil mnie #rozowypasek co nie pomoglo mi w finansach.
Moze ktos z Was potrzebuje jakiejs pomocy lub ma cos do zrobienia w weekend? Ten jak i nastepny, bo w tygodniu niestety pracuje.
Potrafie wykonywac drobne naprawy, szpachlowac, malowac czy wiele innych rzeczy okołoremontowych.
Znam obsluge komputera, caly pakiet office (nawet podstawy virtual basic w excelu xD)

źródło: comment_qnpODKfD9I10XV2YLBoo5SEpNrsRgJhz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Warszawa jest za mało postępowa i nowoczesna, za dużo tam zacofanych katoli, więc nie liczy się w rankingu.
Za osobiste wycieczki lądujesz na #czarnolisto
Komentarz usunięty przez moderatora
@lazaruss90: A to ciekawe, ja w Paryżu nie zauważyłem .. w sumie nigdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jestem.
Pewnie dlatego że tam nigdy nie byłeś.
@dendrofag: Nie byłeś czasami?
Masz tupet mówić mi gdzie byłem a gdzie nie :D w Paryżu bywam od jakiegoś czasu dość regularnie ;)
@alex-fortune: Ani razu.
Jasne
@dendrofag: mam Ci zdjęcie z Champs-Élysées wysłać czy coś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W strefie której się poruszałem ( okolice katedry Trinite i placu Pigalle i Gare Saint-Lazare, wieży Eifflea, Gare de Lyon ) było tak jak napisałem, słyszałem za to, że na północ od Sacre-Coeur bywa różnie z bezpieczeństwem, jak będę jeszcze to chętnie obczaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A byłeś w Clichy-sous-Bois albo La Goutte d’Or?
Jak odwiedzasz tylko turystyczne miejsca to nic dziwnego że masz takie pojęcie o Paryżu.
@dendrofag: 18 dzielnica Paryża
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet zakładawszy, że masz tam te słynne islamskie dzielnice w których większość kobiet jest w burkach, to mówienie, że to obraz całej Francji bądź Paryża to nieporozumienie
No, ale co ja wiem, w końcu poruszam się tylko po turystycznych dzielnicach i akurat tam nie
@alex-fortune:
Dokładnie