#csharp #programowanie #naukaprogramowania #java #javastart Wykopki mam wykupiony kurs z javy(podstawy) na javastart.pl.... Gdyby ktoś był zainteresowany jakąś wymianą kursu w c# to zapraszam ;) Drugie pytanie: Trochę już potrafię w C#(przerobione kursy o podstawach i napisanych juz trochę linijek kody)... Chciałbym dalej się rozwinąć... Co polecacie ?
@Phoryn: Nie wiem jak bardzo jesteś początkujący, ale możesz zacząć od jakichś 'coding challenges' jak np. tu: https://adriann.github.io/programming_problems.html Jak już mniej - więcej ogarniesz jak działa język, weź jakiś program / stronę / grę i spróbuj go odtworzyć (nawet tak trywialne rzeczy jak kółko - krzyżyk w konsoli albo generator losowych haseł z zapisem i odczytem plików)
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Wykopki mam wykupiony kurs z javy(podstawy) na javastart.pl.... Gdyby ktoś był zainteresowany jakąś wymianą kursu w c# to zapraszam ;)
Drugie pytanie: Trochę już potrafię w C#(przerobione kursy o podstawach i napisanych juz trochę linijek kody)... Chciałbym dalej się rozwinąć... Co polecacie ?
@Phoryn: Polecam kodować
@Phoryn: o cholera, to już jest płatne? Pamiętam gdy sam się uczyłem to tam nawet android był kompletnie za free :o
@SynCzuraja: @Arveit: No ja mam java start podstawy rozszerzony :)
Jak już mniej - więcej ogarniesz jak działa język, weź jakiś program / stronę / grę i spróbuj go odtworzyć (nawet tak trywialne rzeczy jak kółko - krzyżyk w konsoli albo generator losowych haseł z zapisem i odczytem plików)