Aktywne Wpisy
RKN_ +5
#ciekawostki #komputery #nostalgia
na początku XXI w. Najpopularniejszym systemem operacyjnym był Windows 95
na początku XXI w. Najpopularniejszym systemem operacyjnym był Windows 95
źródło: temp_file8330652393944202976
Pobierz
Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

Oto treść:
Dobry wieczór,
piszę do Państwa w sprawie Adriana Salamona (znany jako Medusa) 22 kwietnia podczas pikniku rodzinnego pola nadziei, które w tym roku odbywać się będzie pod hasłem "jak nie ty to kto ma czynić dobro" wraz z innym youtuberem Boxdelem miał być Państwa gościem specjalnym. W związku z tym, że przygotowujemy obszerny materiał o ataku Medusy na niejakiego DanielMagical z Torunia (dziś o 4 rano pojawił się on wraz ze swoimi kolegami pod domem Daniela i poprzez prowokacje odgrażał się po czym rzucił szklaną butelką w okno Daniela) chcielibyśmy się dowiedzieć jakie jast Państwa stanowisko w związku z w/w sytuacją. Czy nadal planowany jest występ Medusy na evencie, który swym hasłem przeczy zachowaniu YouTubera? Czy jednak zamierzają Państwo zrezygnować z osoby nacechowanej negatywną energią? Więcej o całej sytuacji mogą Państwo przeczytać pod adresem: http://wmeritum.pl/nowa-drama-youtube-czwartek-dojdzie-bijatyki-toruniu/180090 tam też dostępne jest wideo z ataku. Główny partner Medusy już rozwiązał z nim umowę.
Czekamy zatem na Państwa stanowisko.
Pozdrawiam,
redaktor nienagrani.pl
Czekamy na odpowiedź!
Jeżeli chcesz to łap tag: #magicalenienagrani
Adres do eventu: https://www.facebook.com/events/1277592042320766/?active_tab=about
#gry #youtube #danielmagical #magicaldaniel
Komentarz usunięty przez autora