Aktywne Wpisy
schabowy01 +41
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz
Pterophyllum_scalare +207
#antykapitalizm
Praca czyni wolnym
Praca czyni wolnym
źródło: ćwiczenie_praktyczne
Pobierz

https://www.facebook.com/AutoBawariaPulawy/videos/1231969580258023/
@kipowrot: Jaaaa znowu ten komis xD powodzenia z zakupami tam...
@Jaro070:
@xionze: To jest klasyczny komis. Nie dosc ze przeplacasz, to jeszcze ruchanie psychologiczne "dalem za auto 2 razy wincyj niz chodza, wiec MUSI byc ideolo" Mistrzowie marketingu i dla nich podziw, ze sprowadza przecietnego stanu beemke, podpicujo jak w komisie(cos o tym wiem jak robia) i daja cene zawyzona. Voila.
Skąd mam wiedzieć że nie jesteś konkurencją albo jakimś zjebem co mu w 15 letnim e39 coś padło po 1,5 roku od zakupu i teraz ma pretensje
A że fury są przyszykowane do sprzedaży? Normalka. Rynek starych #bmw jest popsuty i normalne auta uchodzą za perełki a te normalne to gruzy i zajazdy. Umieją sie dobrze sprzedać to dobrze dla nich. Mnie nie oszukali, auto mam ponad 2
Poza tym
@jamtojest: Konkrety? Serio narzekanie na kogoś i ucinanie dyskusji przez "nie zamierzam tego rozwijać" jest po prostu średnie, bo niczego nie wnosi. Ja pytam głównie z ciekawości, ale kilku znajomych ma od nich samochody i każdy zadowolony.
Obracają sensowną ilością aut, więc gdyby robili jakieś wały, tym