Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

źródło: comment_wFYhKv2HSkw2wPqTawEAe9RleA1dscFK.jpg
Pobierz@bluberr: tylko że laska to typowy katol i takie teksty są u nich normalne, a on to ateista z przerośniętym ego i to w komicznym wydaniu xD
@TheSjz3 no właśnie, jeśli takie poglądy ktoś uznaje za normalne to też jest godne wysmiania.
Tracą wiarę w ludzkość od twojego p---------a?
@silvergtr: Wątpliwości to nie stanie się ateistą. To nie jest tak, że albo wierzysz, albo nie. Czarno-białe. To normalne, że są wątpliwości. Na tym polega wiara - nigdy w całości pojąć się jej nie da.
@FuriousViking: Raczej ludzie mówią @silvergtr dobra, dobra, będę już tym ateistą, skończ p-------ć.
Komentarz usunięty przez autora
Czemu? owszem dość pokracznie przedstawiła nam to w co wierzy i jakie ma poglądy, ale to on jest okropnie pyszny i ewidentnie ma problem ze sporym ego. Podejrzewam że, jak znaczna większość osób na tym portalu, masz z wiarą chrześcijańską tyle samo wspólnego co ja z mercedesami, stąd też zapewne wolisz opowiedzieć się po stronie ateistycznego Johnego Bravo.
źródło: comment_c5THyzU3PMsmQcYnjG9pcjlO8LtxzgMg.jpg
PobierzXDDD
Zauważyłem jednak, że gdy określam się mianem bezbożnik, to ludzie religijni reagują bardziej emocjonalnie niż na określenie ateista. Może nie są oswojeni z tym słowem albo jest ono dla nich zbyt dosłowne.
A poza tym polecam postawę apateistyczną (od apatii) -