Wpis z mikrobloga

@silvergtr: Już widzę, jak zadajesz jej tę zabójczą zagadkę o kamieniu, którego Bóg nie mógłby podnieść, a ona głupieje, no nie? Ech, co inteligencja, to jednak inteligencja.
  • Odpowiedz
Często po rozmowie ze mną ludzie stają się ateistami

Znam ten typ ludzi. Czasem myślę jak z kimś rozmawiam: "Przecież Bóg nie mógłby stworzyć takiego debila!".
  • Odpowiedz
@silvergtr Wow, ale się ludzie do ciebie doczepili, a laska mówiąca, że ateiści to ludzie bez uczuć i widać to po ich oczach już jest cacy XD

@bluberr: muszę sobie ten wpis zapisać. Będę mógł się na niego powołać przy najbliższej okazji, gdy ktoś znowu będzie twierdził że wykopowe stuleje to tylko po różowych jadą.
  • Odpowiedz
Ale ja nie jestem ateistą. Napisałem tylko, że po rozmowie ze mną ludzie się nimi stają, ja jestem agnostykiem.

@silvergtr: nawet nie wiesz, co znaczy to słowo.
To żałosne bezkrytycznie wierzyć w religię, w której kogoś wychowano, ale tak samo żałosne jest określanie się mianem, którego się nie rozumie.
  • Odpowiedz
@silvergtr: niestety padłeś ofiarą instynktu stadnego na mirko

a laska dziwna jakaś, no ale ma prawo mieć swoje poglądy, chociaż dla mnie to raczej ten kto pierwszy kończy rozmowę jest tym wywyższającym się (czyli ona)
  • Odpowiedz
@silvergtr: patrząc po sposobie wypowiedzi to laska za inteligentna nie jest. Taka typowa komentatorka onetu albo lokalnych wiadomości o 500+ xD nic nie tracisz, no chyba, że chciałeś tylko zaruchać.
  • Odpowiedz
a potem słyszę, że jak sobie to przemyśleli co mówiłem, to mają wątpliwości.

@silvergtr: po prostu masz naiwnych i głupich znajomych bez własnego zdania. Albo po prostu nie skończyli jeszcze 15 lat.
  • Odpowiedz
@silvergtr: miałem ostatnio podobnie, ale ja zapytałem się jedynie dlaczego uważa ateistę za zły materiał na partnera xd doczekałem się odpowiedzi: "Bo tak..." i się skończyła rozmowa XD
  • Odpowiedz