@silvergtr: Już widzę, jak zadajesz jej tę zabójczą zagadkę o kamieniu, którego Bóg nie mógłby podnieść, a ona głupieje, no nie? Ech, co inteligencja, to jednak inteligencja.
@silvergtr Wow, ale się ludzie do ciebie doczepili, a laska mówiąca, że ateiści to ludzie bez uczuć i widać to po ich oczach już jest cacy XD
@bluberr: muszę sobie ten wpis zapisać. Będę mógł się na niego powołać przy najbliższej okazji, gdy ktoś znowu będzie twierdził że wykopowe stuleje to tylko po różowych jadą.
Ale ja nie jestem ateistą. Napisałem tylko, że po rozmowie ze mną ludzie się nimi stają, ja jestem agnostykiem.
@silvergtr: nawet nie wiesz, co znaczy to słowo. To żałosne bezkrytycznie wierzyć w religię, w której kogoś wychowano, ale tak samo żałosne jest określanie się mianem, którego się nie rozumie.
@silvergtr: niestety padłeś ofiarą instynktu stadnego na mirko
a laska dziwna jakaś, no ale ma prawo mieć swoje poglądy, chociaż dla mnie to raczej ten kto pierwszy kończy rozmowę jest tym wywyższającym się (czyli ona)
@silvergtr: patrząc po sposobie wypowiedzi to laska za inteligentna nie jest. Taka typowa komentatorka onetu albo lokalnych wiadomości o 500+ xD nic nie tracisz, no chyba, że chciałeś tylko zaruchać.
@silvergtr: miałem ostatnio podobnie, ale ja zapytałem się jedynie dlaczego uważa ateistę za zły materiał na partnera xd doczekałem się odpowiedzi: "Bo tak..." i się skończyła rozmowa XD
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
źródło: comment_wFYhKv2HSkw2wPqTawEAe9RleA1dscFK.jpg
PobierzZnam ten typ ludzi. Czasem myślę jak z kimś rozmawiam: "Przecież Bóg nie mógłby stworzyć takiego debila!".
@bluberr: muszę sobie ten wpis zapisać. Będę mógł się na niego powołać przy najbliższej okazji, gdy ktoś znowu będzie twierdził że wykopowe stuleje to tylko po różowych jadą.
@silvergtr: nawet nie wiesz, co znaczy to słowo.
To żałosne bezkrytycznie wierzyć w religię, w której kogoś wychowano, ale tak samo żałosne jest określanie się mianem, którego się nie rozumie.
Jak czytam taki tekst to faktycznie zastanawiam się czy Bóg istnieje
a laska dziwna jakaś, no ale ma prawo mieć swoje poglądy, chociaż dla mnie to raczej ten kto pierwszy kończy rozmowę jest tym wywyższającym się (czyli ona)
@silvergtr: po prostu masz naiwnych i głupich znajomych bez własnego zdania. Albo po prostu nie skończyli jeszcze 15 lat.
Komentarz usunięty przez autora
@silvergtr:
źródło: comment_xgNMY9kSpVeH5Z7xHIs5czYdg18172SB.gif
Pobierz