Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki czy ja jestem p------y? Ja lvl 22, ona 20. Spotykamy się już 4 miesiące i wspólnie stwierdziliśmy, że chcemy uprawiać #s--s. Powiedziałem jej, że chcę, abyśmy wspólnie przebadali się na różne syfy, bo nie mam ochoty męczyć się później z chorobą, a ona, że chyba jestem nienormalny i jej nie ufam xD. No k---a skąd mam wiedzieć czy w przeszłości nie ciągnęła Mokabe?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: k---a, mireczki, normalna sprawa xD jak bez zastanowienia będziecie pakować bez gumy, bo 'ufacie sobie' to możecie się srogo rozczarować, HCV albo HIVa da się złapać nawet u dentysty albo od kogoś, komu raz-dwa zdarzyły się ryzykowne seksy z nieznajomym. Jak ktoś się oburza o normalne bycie odpowiedzialnym dorosłym, to jest zwyczajnie niedojrzały/s---------y.
  • Odpowiedz
@goodidea: pragmatyczne podejście. Czy społecznie lub uczuciowo akceptowalne... Raczej nie. Jednak, żyjemy w takich czasach, że powinno się robić zmiany. Tą zmianę ja akceptuję. (a czy rybka łyka haczyk mam gdzieś, jest tyle problemów na świecie, że na pewno przynajmniej jednej osobie się taki pojawił)
  • Odpowiedz