Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki czy ja jestem p------y? Ja lvl 22, ona 20. Spotykamy się już 4 miesiące i wspólnie stwierdziliśmy, że chcemy uprawiać #s--s. Powiedziałem jej, że chcę, abyśmy wspólnie przebadali się na różne syfy, bo nie mam ochoty męczyć się później z chorobą, a ona, że chyba jestem nienormalny i jej nie ufam xD. No k---a skąd mam wiedzieć czy w przeszłości nie ciągnęła Mokabe?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:
Taki dowcip mi się przypomniał

Zaraz po seksie laska przytula do nowo poznanego kolesia i pyta:
- Słuchaj a Ty masz jakieś papiery zaświadczające o tym, że nie masz HIVa ?
- Jasne że mam
- To możesz je wyrzucić...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nieodpowiedzialna szmata. Mogła mieć przed Tobą 3 innych mężczyzn- każdy z nich niech miał dwie dziewczyny--------> z punktu epidemiologicznego to tak, jakbyś uprawiał s--s z 10 osobami. Prawdopodobieństwo złapania syfa jest więc całkiem realne. Ona nigdy nie pytała swoich kochanków o choroby, bo przecież to byłby brak zaufania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Radzę Ci nie przymykać oczu na takie "drobnostki" bo rachunek, który życie Ci
  • Odpowiedz
Zaproś na chatę, zaciągnij pod prysznic a potem dokładnie wyszoruj druciakiem i szarym mydłem.
Jeśli liczysz na coś więcej z tą dziewczyną niż tylko na seksy to prawdopodobnie już nic z tego nie bedzie, bo tymi swoimi higienicznymi rozkminami zrobiłeś z niej siedlisko chorób. Imo przeproś ją i działaj dalej!
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli odmawia to znaczy że:

1. Jest durna i nie szanuje twoich potrzeb.
2. Jest durna
3. Jest durna i ma coś na sumieniu
4. ma problemy ze słuchem / poczytalnością / księżniczkowatością / jest durna resztę sobie dopisz, a
  • Odpowiedz
Były by niezłe jaja, gdyby OP po przeczytaniu powyższych komentarzy stwierdził, że to jednak on jest jakiś dziwny (bo przecież nikt normalny nie wysyła swojej dziewczyny na takie badania), zgodził się na s--s bez tych badań, a potem by się okazało, że jednak czymś się od niej zaraził. Nawet jeśli by to było coś uleczalnego, to i tak uraz na całe życie.
  • Odpowiedz