Aktywne Wpisy

maybe +40
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#xbox #xboxone #microsoft #projectscorpio
źródło: comment_CkVqt3VnxVUTLfla6Jj1d8BJ5BivyXNw.jpg
PobierzMiał być killer PS4 PRO, wyszła podobna kategoria sprzętu i kolejna "półgeneracja"
Wszyscy biorą info z tej strony. Jedyne co jest powiedziane, to że CPU było wzorowane na Jaguarze.
@Homie1109
@Bledne_decyzje
Choć sercem od zawsze jestem z PlayStation to Scorpio naprawdę wygląda ciekawie. Na 1080p też jak najbardziej jest sens, bo Microsoft potwierdził, że każda gra z patchem będzie obsługiwała supersampling z natywnego 4K60 do 1080p60 (zaznaczam 60, bo przecież wszystko ponoć ma tak hulać). Ponad to, zaprezentowana Forza działa w tej mitycznej jakości jedynie przy 55-80 procent obciążenia GPU. To wszystko według Digital Foundry, którzy mieli