@booolooo: Te usunięte posty to ludzi, którzy skrytykowali OPkę za prowadzenie auta(!) bez okularów przy sporej wadzie wzroku. Jak widac #logikarozowychpaskow mocno.
@rzeznia22: Po tygodniu chodzenia bez nich przyzwyczaiłam się, tyle, to tak jak ludzie, którzy nie wiedzą, że mają wadę wzroku i jeżdżą samochodem, dokładnie tak samo.
@Gothagami: Na co dzien chodzę bez, zakładam tylko do jazdy, ale i tak się wkurzam przy słabym świetle jak jestem w jakimś markecie bo wszystko mam niewyraźne :D
@Gothagami: to zabawne tym bardziej, że usunęłaś też swój post w którym pisałaś o ludziach, którzy wytykują twoje zachowanie jako nieodpowiedzialne ze ich uwagi to zwykłe K------O
@Gothagami: Ja p------e ja sie boje jezdzic bez jak mam -0.7 i 0.5 xD nie mialas zastepczych nie moglas sobie poradzic jakos inaczej tylko mussialas nazarzac zycie innych uczestnikow ruchu drogowego. Normalnie brak slow jeszcze poklask zdobywa na wypoku xD "no chyba ze na pamiec" w dupe se wsadzie pamiec jakby jakies dziecko wybieglo na drogr to tez by to zapamietala
@Gothagami ja mam -2 i astygmatyzm i tez jeździłam autem, bo nie wiedziałam że aż tak nie widzę ( ͡°͜ʖ͡°) dopiero rok temu zdecydowałam się na wizytę u okulisty. Niestety po roku w okularach zauważyłam że wada się poglebila :(
pic rel
Przez miesiąc chodziłam bez nich, jeździłam samochodem, robiłam zakupy, a szkła korekcyjne mam o wartościach +4,25 na lewe i prawe oko
I w końcu mam nowe oksy, a moje oczy przeżywają o----m, bo wszystko jest w HD!
#czujedobrzeczlowiek #okulary #wygryw #gownowpis
Pijcie mirasy ze mną kompot :D
Bardzo ładna kreska.
@Gothagami: plażo proszę xD
No to juz rozumiem. To wizyta u okulisty nawet szybko (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Gothagami: to zabawne tym bardziej, że usunęłaś też swój post w którym pisałaś o ludziach, którzy wytykują twoje zachowanie jako nieodpowiedzialne ze ich uwagi to zwykłe K------O