Wpis z mikrobloga

Jestem super szczęśliwa, bo miesiąc temu pękły moje okulary

pic rel

Przez miesiąc chodziłam bez nich, jeździłam samochodem, robiłam zakupy, a szkła korekcyjne mam o wartościach +4,25 na lewe i prawe oko

I w końcu mam nowe oksy, a moje oczy przeżywają o----m, bo wszystko jest w HD!

#czujedobrzeczlowiek #okulary #wygryw #gownowpis

Pijcie mirasy ze mną kompot :D
G.....i - Jestem super szczęśliwa, bo miesiąc temu pękły moje okulary

pic rel

P...

źródło: comment_B2x95SOaUdx6H4N0804F8BZhdSRVObwu.jpg

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Potrzebowałam recepty na szkła... A wizytę miałam dopiero 29 marca plus kilka dni na zrobienie okularów, to nie pieniądze były problemem@booolooo:
  • Odpowiedz
@Uyak: Tu nie chodzi o krytykę, a o epitety

@Gothagami: to zabawne tym bardziej, że usunęłaś też swój post w którym pisałaś o ludziach, którzy wytykują twoje zachowanie jako nieodpowiedzialne ze ich uwagi to zwykłe K------O
  • Odpowiedz
@Gothagami: Ja p------e ja sie boje jezdzic bez jak mam -0.7 i 0.5 xD nie mialas zastepczych nie moglas sobie poradzic jakos inaczej tylko mussialas nazarzac zycie innych uczestnikow ruchu drogowego. Normalnie brak slow jeszcze poklask zdobywa na wypoku xD "no chyba ze na pamiec" w dupe se wsadzie pamiec jakby jakies dziecko wybieglo na drogr to tez by to zapamietala
  • Odpowiedz
@Gothagami ja mam -2 i astygmatyzm i tez jeździłam autem, bo nie wiedziałam że aż tak nie widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) dopiero rok temu zdecydowałam się na wizytę u okulisty. Niestety po roku w okularach zauważyłam że wada się poglebila :(
  • Odpowiedz