Aktywne Wpisy
edenptlg +373

Nacho_Libre +23
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Przestałem czytać.
@fegwegw: a dlaczego?
A ona nie tworzy, więc niech zamknie ten swój roszczeniowy pysk.
Co za kretynka,kompletnie nie wie że patenty nie maja nic wspólnego z tym "dzikim" szalejącym kapitalizmem. Ten kapitalizm to był w XIX i na początku XX wieku . Obecna sytuacja to skutek interwencji i dotacji rządowych xD
Hurr durr, dorobkiewicz prywaciarz złodziej, chrum, kwiiik!
K---a, po co tacy ludzie żyją :(
Taa, a fakt, że Tesla udostępnia wszystkie swoje patenty za darmo to już się nie liczy. Tak samo jak wszystkie zdjęcia SpaceX, które od pewnego momentu są w domenie publicznej, bo koleś na Twitterze zapytał, czy może użyć jednego z nich.
W nauce wymagany jest pluralizm, wymiana poglądów. Dobrze, że władze MIT o tym pamiętają. Nam pozostaje uczyć się
@nicniezgrublem: Ja myśle, że gdzieś na dnie jej umysłu czai się pomysł na program Tesla+ i LotNaMarsa+. No bo w końcu SPRAWIEDLIWOŚĆ SPOŁECZNA.
@LooZ: czy mógłbyś wskazać te kłamstwa?
@sssabae: wymyśliłem sobie.
Oferuje produkty tylko dla zamożnych? A Tesla Model 3 dla kogo ma być?
Nie dzieli się swoimi badaniami? To dlaczego nie patentują swoich rozwiązań?
Polecam doinformowanie się na przyszłość
http://www.businessinsider.com/elon-musk-universal-basic-income-2017-2?IR=T
Bogatym chce zabierać i dawać biednym!