Aktywne Wpisy
#p0lka
Odnośnie zamordowanej dziewczyny w Grecji...
Jakim trzeba być socjopatą, żeby pisać takie rzeczy i naśmiewać się z ludzkiej tragedii? Kim trzeba być, żeby w obliczu takich wydarzeń nie wykazać nawet cienia empatii dla ofiary tylko krytykować ją za jej wybory i obwiniać za to co się stało? Kim trzeba być żeby mówić źle o dziewczynie, którą zgwałcono i zamordowano sugerując, że "sama się o to prosiła", skoro poszła gdzieś z Habibim/Mokebe?
Odnośnie zamordowanej dziewczyny w Grecji...
Jakim trzeba być socjopatą, żeby pisać takie rzeczy i naśmiewać się z ludzkiej tragedii? Kim trzeba być, żeby w obliczu takich wydarzeń nie wykazać nawet cienia empatii dla ofiary tylko krytykować ją za jej wybory i obwiniać za to co się stało? Kim trzeba być żeby mówić źle o dziewczynie, którą zgwałcono i zamordowano sugerując, że "sama się o to prosiła", skoro poszła gdzieś z Habibim/Mokebe?
TenXen47 +50
Wczoraj znowu zaspałem, więc dzisiaj się przygotowałem. Zrezygnowałem z oglądania jak Musk odpala rakietę z komisu, oprócz zegarka ustawiłem budzik w komórce - pomogło :) Wystartowałem o 4:55 i skoczyłem zaliczyć standardową pętelkę 12km.
Temperatura miła - 6 stopni, więc założyłem krótkie ciuchy. Było dość ciemno, w sumie dopiero o 5:45 można było spokojnie wyłączyć czołówkę. Jak zwykle zdechłem na podbiegach, ale ogólnie wyszło minimalnie lepiej niż 2 dni temu.
W końcu jestem w miarę zadowolony z miesiąca - 201km zaliczone. Średnie tempo 5:02 może nie zachwyca, ale w sumie to i tak najlepsza średnia w ciągu ostatnich kilku miesięcy. No i w końcu przeszła na dobre kontuzja (ITBS) :)
A teraz czas na dobre śniadanko :)
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie #enronczlapie #ruszkrakow
@enron: I to najważniejsze ;)
Już po pierwszej sesji mogłem delikatnie przebiec 8km, ale się generalnie oszczędzałem. Łącznie miałem trzy sesje
Wałek mam, ale zawsze byłem leń jeśli chodzi o ćwiczenia wzmacniające korpus czy ogólnie sylwetkę, by mieć lepszą postawę biegowa
Dobry fizjoterapeuta to podstawa sukcesu.
P.S. Też jestem leń i rzadko roluję :)