Wpis z mikrobloga

#motocykle tak sobie poczytałem wszystkie wpisy @Oskarek89 i tro he się boję o chłopa. Napalony jest strasznie. Młody, gorąca głowa. Dwa tygodnie na nowym moto a później odkreci....
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Jedna sprawa. Bo widzę że trochę się na Oskara hejt zaczął a nie to miało być tematem. Po prostu naszło mnie tak, że chłopak może się przypadkiem r------c przez gorąca głowę. Właśnie dlatego że bardzo nie może się doczekać. Do tego... Jak obleje egzamin?
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: ale przecież nie mówi o kupnie 1000, a poprostu jara się jeżdżeniem. To chyba nic złego, przecież większość tak ma. Właśnie problem jest jak zaczyna się jarać tysiącami ze zdjęć i montażami z-----------a na jednym kole. Tak mi się wydaje.

Poza tym @Oskarek89 tutaj się często emocjonuje, taki jest po prostu.
  • Odpowiedz
  • 0
@iAmTS dlatego ja mu życzę jak najlepiej bo podobny trochę jest do mnie hehehe.
Ale wiem też jak wygląda sprawa powiedzmy po miesiącu jazdy na nowym sprzęcie którego nie do końca się ogarnia
  • Odpowiedz
  • 0
@MotoKubaPL dlatego piszę że nie chce absolutnie hejtowac. Wielkie brawa @Oskarek89 za zakup ciuchów bo to ważne naprawdę. A sam powiedziałeś że na tym się nie oszczędza. Napisałem jak ja to widzę nic więcej. Mam nadzieje ze podejdzie poważnie tak do samej jazdy.
I masz rację że zrobił dokładnie tak jak zrobiłbym i ja. Kupił takie moto jakie mu się podoba
Ale widzisz ze sam jeszcze nie wie jakie mu
  • Odpowiedz
Ja zdalem prawko w listopadzie, rzutem na tasme przed zakonczeniem egzaminow. Od stycznia w garazu stoi bandyta na ktorym bede pierwszy raz jezdzil i to po 4 miesiecznej przerwie od moto. Uwazam to za bardziej niekorzystne warunki do szlifowania umiejetnosci niz trenowanie na swiezo po kursie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz