Wpis z mikrobloga

@Oskarek89: jesli myslisz ze po kursie bedziesz umial wszystko i za pomoca kasy kupisz super sprzeta i ciuchy, to jestes w bledzie. A jeszcze pojedziesz pod kolumne i z tymi rakami zechcesz posmigac po wislostradzie - powodzonka zycze. Wez ty kup cos przyzwoitego ze sredniej polki i ogarniaj sie powoli, nie jezdzij z #!$%@? i nie sluchaj ich. Wiecej nie chce mi sie pisac bo i tak #!$%@?
@Oskarek89: wiesz, IMHO mało "świeżaków" zaczyna od nowego moto. Bo nawet jak ich stać, to trochę szkoda nówkę położyć parę razy. Więc te osoby kręcą się po rynku wtórnym. A jak myślisz o zmianie moto, to myślisz już pod koniec sezonu, więc "wyrabiasz się" czasowo na początek-środek sezonu. Po prostu teraz jest najgorętszy okres, jeżeli chodzi o moto, bo teraz je kupują nawet Ci wahający się, bo słonko przyświeciło, motocykle za
@Oskarek89 da się można zrobić prawko w 3 tygodnie.
Ale tu raczej chodzi o pośpiech jaki masz w głowie. 89 to rocznik? 28 lat na karku to gorąca głowa.
A że motocykli nie ma. No widzisz kup HD stoją w salonach. A co do innych jest cena zaporowa. Łatwiej kupić używany po prostu. Mogłeś ogarniać w listopadzie albo jeszcze z końcem sezonu moto by już czekało
@noriad: wszystko już mam na moto, jedynie miałem problem ze spodniami i na miarę mi powiedzieli że do 3 miesięcy się nawet czeka ale w końcu udało się znaleźć SPIDI który pasuje bo inne mimo tego samego rozmiaru były o wiele za duże
@PMV_Norway: ha, 100 razy lepiej by @Oskarek89: zrobil jakby kupil HD 883. odbior od reki, ladny jest, cipki lgną jak #!$%@? (sprawdzone) a jezdzi sie tym spokojnie. A jak mocniej odwiniesz to tez zle nie jest. No ale lepiej zaczac od poziomu marqueza XD
Ja tylko tak sobie pisze bo w pracy jestem. Ale czytam i zastanawiam się czasem czy oskarek nie przegina. No ale każdy był młody. Ważne by jednak podejść na zimno. I żeby nie było że zazdroszczę że kupił wszystko nowe.. Nie nie zazdroszczę.
@PMV_Norway: ale z czym przeginam?
Skórzane rzeczy kupiłem by w razie upadku nie być w strupach
Motocykla używanego nie chce bo nie chcę potem się zastanawiać co i od kogo kupiłem, wolę być pewny że nic się z moto nie działo
@tosyu: akurat z moto wiem że nie bede zaraz sie chcial scigac z innymi xD pierwszy sezon poswiece mocno na naukę ( ͡° ͜ʖ ͡°)