Aktywne Wpisy

JatuArmy +5

Huptys +11
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

Jeśli ktoś coś przegapił to tutaj zamieszczam linki do wszystkich setów dostępnych w sieci, temat jest aktualizowany.
Dzień 1
Dzień 2
Dzień 3
Dajcie znać jak Wasze odczucia co do tegorocznej edycji Ultra i zagłosujcie na Waszym zdaniem najlepszy set imprezy lub podajcie własnego kandydata który nie znalazł się w ankiecie.
Pozwolę sobie zawołać ostatni raz całą mirkolistę umf :P
#umf #edm #muzyka #muzykaelektroniczna #trance #techno #umfsety
źródło: comment_SNliOCoaOaGcQnlUwygWSVUbALQPTCtC.jpg
PobierzKto wygrał UMF?
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Tyle w temacie UMFu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kshmir: od siebie dodałbym Purple Haze (alias Sander Van Doorn), piekny come back. Set tegorocznej edycji imho. Aczkolwiek techniczno-połamana scena też pozamiatała, ale nie śledziłem setów.
Jak ktoś mi znajdzie ID z 11:40 to będe mu plusował wszystkie wpisy przez miesiąc.
dodatkowo Punk Corstena i The Wall, wybór tylko ten.
Slucham dość długo tego typu muzyki, ale w sumie nigdy nie orientowałem się jak to jest z festiwalami itp. Np brakuje mi tu Above&Beyond.
JESTEŚ GENIALNY
WOOOOOW mega