Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +33
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XYZ91 +19
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
https://www.morele.net/laptop-apple-macbook-pro-retina-15-mjlq2ze-a-742426/
czy może jednak celować w te nowe mac'i tylko 13"? Boli mnie trochę brak normalnych portów, no ale za to gładzik większy. Tak poza tym to chyba dużych różnic nie ma?
Użytek: Phpstorm + 3-4 terminale + Photoshop + VirtualBox + przeglądarka
#apple #macbook
@Rst00: Nie.
Nada się jeżeli preferujesz macOS i touchpad Apple, w innym przypadku brałbym della 9560.
Rozumiem, że musisz go wziąć na fakturę, z tego co widziałem obecnie o ile się nie trafi promocja to raczej go nie wyrwiesz poniżej 8k, w innym przypadku zostaje ci allegro, lub zakup z legitymacją studencką.
@Rst00: Tak i ewentualne polowanie gdzieś na przecenę(x-kom, amazon), ale gdzieś ponad dobry miesiąc nie widziałem ich poniżej 8k.