Wpis z mikrobloga

#programowanie #html #css #javascript Mirki, uczę się html5 i css3 i java script używam SublimeText3 no i mam do Was pytanie bo mam kolegę który także się uczy i chcemy wspólnie np spróbować na podstawie tego co się nauczyliśmy jaką stronę www i mieć możliwość dyskusji na ten temat i wspólną tablicę na której będziemy kodować coś w stylu pracy grupowej. Czy znacie jakieś ciekawe narzędzia do zdalnej pracy wspólnej nad programowaniem najlepiej w języku PL no ale nie jest to konieczność.
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Generalnie grafikiem nie jestem bardziej back end (w grafice mi nie szło ale coś tam się nauczyłem) to tak rozmiary czcionek/paddingi/typografia do poprawy na pierwszy rzut oka
  • Odpowiedz
Trochę za wcześnie na jQuery. Wiem, że ładnie, prosto i w ogóle bajka, ale zajmij się czystym JS.

@DannyMurillo: Tak wiem, chodzi o to że pierwsze lekcje to mam takie wprowadzające czyli:

Podstawy html5 i css3 i takie wprowadzenie do java script i jquery. Fajnie bo daje mi to obraz takiej całości co do czego i z czym jest powiązane takie absolutne podstawy. I przy okazji taka prosta strona jak
  • Odpowiedz