Wpis z mikrobloga

#programowanie #html #css #javascript Mirki, uczę się html5 i css3 i java script używam SublimeText3 no i mam do Was pytanie bo mam kolegę który także się uczy i chcemy wspólnie np spróbować na podstawie tego co się nauczyliśmy jaką stronę www i mieć możliwość dyskusji na ten temat i wspólną tablicę na której będziemy kodować coś w stylu pracy grupowej. Czy znacie jakieś ciekawe narzędzia do zdalnej pracy wspólnej nad programowaniem najlepiej w języku PL no ale nie jest to konieczność.
  • 45
@Amelek wyglada groznie a z czasem okazuje sie ze wszystko sprowadza sie do kilku komend ;) ofc jest to rozbudowane narzedzie ale na poczatek podstawy wystarczaja
@sometwo: pobrałem sobie desctop githuba ale i usiłuje stworzyć repository no i robię create i nie widzę do wyboru np html i css tylko jakieś języki są programowania a ja chcę z kolegą ćwiczyć html i css
@sometwo: o kurde to jakaś masakra - nie wiem o co chodzi w tym github Ty mi tu rzuciłeś jakieś narzędzie dla zaawansowanych kompletnie nie wiem o co tutaj chodzi. Ja szukam sobie tablicy wspólnej w html a nie jakiegoś mega skomplikowanego githuba