Wpis z mikrobloga

@qqwwee: Nie zmuszę, niestety Wykop to śmietnik i jedynie dobra wola może nam tutaj pomóc. No ale tu nigdy nie było dobrze z tagami, nagminne złe tagowanie i jeszcze cieszenie mordy z tego (nie piję tutaj akurat do anime, mówię ogólnie) to klasyk
@Marmite: wszyscy źle tagują. Nie ważne czy to jest cokolwiek powiązane z anime czy z piłką nożną (bo dla niektórych np. premierleague to już nie piłka nożna..?) czy z memami z Kiepskich (zblokowałem 5 tagów powiązanych - nadal mi się przewijają).

Akurat mangoludki są jedną z grup, które najostrzej przestrzegają tagów, żeby właśnie się takie dyskusje nie pojawiały. A i tak się pojawiają i będą pojawiać ponieważ dodanie czterech tagów na
@qqwwee: Z meczem to jest akurat taki problem że nawet jak masz #mecz na czarnej (sam też mam) to przy większym wydarzeniu i tak całe mirko #!$%@? nieotagowanym komentarzem na żywo xD wtedy jedyne co pozostaje to nie wchodzić na mirko przez 2 czy 3 godziny. Jednak reddit > wykop pod tym względem
@Shakko: Tutaj wychodzi, jakim ściekiem miejscami jest 'społeczność' wykopu. Każdy powód jest dobry, żeby gardzić drugim użytkownikiem. @Leniek, @Duze_piwo, @FuriousViking i reszta sprawia wrażenie jakby najchętniej zakazali lubienia rzeczy innych, niż oni sami lubią i myślenia w sposób odmienny od innych. Sam dzięki tagom związanym z anime nauczyłem się obsługiwać czarne listy, ale po kilku dniach przeglądania mirko lista była kompletna i dwa lata nie oglądam rzeczy, których nie
@AppleDash: Nikt nie hejtuje waszych wkurzających obrazków. Zauważ, że @pogop spokojnie prosi o to, żebyście trzymali się razem i oznaczali. Ja też nie lubię mangi, ale toleruję (chyba że zalewa wypok w dużej ilości), a jeśli lubisz ludziom robić na złość i specjalnie postujesz ten szit wołając, to wiesz co?
#!$%@?
nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

nsfw

Zawiera treści NSFW

Na wykopie brakuje tego, czego i w całym społeczeństwie - odrobiny empatii i zrozumienia, że odmienne zdania można (a nawet należy) szanować, bez względu na to, czy się z nimi zgadzamy, czy nie.

@nachteil: Ubolewam nad niezrozumieniem mojej fascynacji holokaustem...
@AppleDash: no widzisz, a ja np dostałem od ciebie imiennie obrazek. I zeby bylo jasne, lubie gole laski, kiedys ogladalem jakies hentaje, manga ogolnie mnie nie drazni ale nawal nieotagowanych furry, ksiezniczek i czarodziejek i innych takich jest denerwująca. sam mam listę tagów i czarno która nic nie daje a teraz jeszcze na zlosc dostaję z dedykacją....
u mnie na czarno grubo ponad 50 tagów związanych w ten czy inny sposób z anime i pochodnymi, a i tak przez ten filtr przeszło.

@6REY1MISTERIO9: No to pretensje miej do Michała o nie działające tagi, nie do mangozjebów - my jak widzisz swoje gówno otagowaliśmy.
Wiecie dlaczego nie jesteście 100% hetero?
Powód jest prosty - nie fapujecie do chińskich bajek.
Po pierwsze rysunek zawsze implikuje perfekcje, wszystkie cechy atrakcyjności fizycznej są na rysunku idealne.
I tak w chińskich bajkach nie ma problemów dermatologicznych, a wysoka jasność i kontrast pozwala uzyskać maksymalny efekt lśnienia skóry.
Podobnie jest z jakością włosów, do której zapewne jako zubożałe osobniki hetero nie przywiązujecie szczególnej uwagi.
Włosy są jedną z cech atrakcyjności fizycznej
nsfw

Zawiera treści NSFW