Aktywne Wpisy
kopytakonia +8
pomóżcie mi wymyślić nazwę dla firmy piszaca oprogramowanie
tylko bez jaj nie smieszkujcie
pewno coś z software?
#pomoc #firma #burzamozgow #nazwa #niewiemjaktootagowac #hehe
tylko bez jaj nie smieszkujcie
pewno coś z software?
#pomoc #firma #burzamozgow #nazwa #niewiemjaktootagowac #hehe
Ktoś wrzucił fotkę Semi i naśmiewają się że wygląda paskudnie ¯\(ツ)/¯
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
#oswiadczenie #mirko #wykop #wtf
@Marmite:
Niczym się nie różnicie od osiedlowych sebków
Akurat mangoludki są jedną z grup, które najostrzej przestrzegają tagów, żeby właśnie się takie dyskusje nie pojawiały. A i tak się pojawiają i będą pojawiać ponieważ dodanie czterech tagów na
#!$%@?
nie wiem czemu wszystcy powtarzają, a czarnolisto się kurczy :3
Ten temat w pigułce:
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale dla naszego i ich dobra niech go czarnolistują, może dzięki temu unikniemy w przyszłości takich postów.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
@nachteil: Ubolewam nad niezrozumieniem mojej fascynacji holokaustem...
tutaj nie było żadnego z tagów (#randomanimeshit #anime #ecchi #hentai), dopiero później się pojawił randomanimeshit - u mnie na czarno grubo ponad 50 tagów związanych w ten czy inny sposób z anime i pochodnymi, a i tak przez ten filtr przeszło.
pozdrawiam
osoba nie jarająca się anime i pochodnymi
@6REY1MISTERIO9: No to pretensje miej do Michała o nie działające tagi, nie do mangozjebów - my jak widzisz swoje gówno otagowaliśmy.
Powód jest prosty - nie fapujecie do chińskich bajek.
Po pierwsze rysunek zawsze implikuje perfekcje, wszystkie cechy atrakcyjności fizycznej są na rysunku idealne.
I tak w chińskich bajkach nie ma problemów dermatologicznych, a wysoka jasność i kontrast pozwala uzyskać maksymalny efekt lśnienia skóry.
Podobnie jest z jakością włosów, do której zapewne jako zubożałe osobniki hetero nie przywiązujecie szczególnej uwagi.
Włosy są jedną z cech atrakcyjności fizycznej
Nie miałeś to się pojawiło, w czym problem?
nie wszyscy
pozdrawiam
@6REY1MISTERIO9: No chyba wszyscy, brać rasowa bardzo przestrzega tagów.
Nie wszędzie można wstawić tagi i dla przykładu mój wpis z jakimś bóldupcem:
Zawiera treści NSFW
@Twinkle: jaka #!$%@? lolita xD?