Aktywne Wpisy
Graner +18
#nieruchomosci
Przypominam że budujemy najwięcej na 1k ludków w Europie, demografia (Polaków, a czy umrzemy czy wpuścimy imigrantów to już mniej istotne, przecież nie będziemy za swoje budować dla przybyszy) jest fatalna. Lokale na każdą kieszeń w Polsce są, a zarobki w wojewódzkim nie są specjalnie wyższe niż średnia województwa.
I przypominam że lekko licząc 95% ludzi chodzi do roboty odpi3rdolic swoje i zarobić na życie, a nie dlatego że ma jakieś potrzeby rozwoju zawodowego (tacy ludzie nie pracują na etacie tylko ryzykują ze swoim).
Dlatego
Przypominam że budujemy najwięcej na 1k ludków w Europie, demografia (Polaków, a czy umrzemy czy wpuścimy imigrantów to już mniej istotne, przecież nie będziemy za swoje budować dla przybyszy) jest fatalna. Lokale na każdą kieszeń w Polsce są, a zarobki w wojewódzkim nie są specjalnie wyższe niż średnia województwa.
I przypominam że lekko licząc 95% ludzi chodzi do roboty odpi3rdolic swoje i zarobić na życie, a nie dlatego że ma jakieś potrzeby rozwoju zawodowego (tacy ludzie nie pracują na etacie tylko ryzykują ze swoim).
Dlatego
Składniki:
- 2 dojrzałe banany
- 4 łyżki masła orzechowego (użyłam masło 100% bez soli)
- 3 łyżki mąki kokosowej (można pominąć)
- odrobina miodu (można pominąć)
- ok. 1,5 szklanki rozdrobnionych płatków owsianych (użyłam pełnoziarnistych)
- na oko: wiórki kokosowe, żurawina, orzechy włoskie, słonecznik, pestki dyni, jagody goji (lub co tam chcecie i lubicie)
Wykonanie:
Rozdrabniamy w misce widelcem (lub blenderem) banany, dodajemy resztę składników i mieszamy do uzyskania zbitej masy. Formujemy ciasteczka (łyżką lub w rękach) i układamy w odstępach na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy ok. 18 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza (czas pieczenia należy kontrolować - ciasteczka są gotowe, gdy mocno zbrązowieje ich spód). Lepiej smakują już po wystygnięciu.
Smacznego.
#pieczzwykopem #gotujzwykopem i może #mikrokoksy #dieta
Żartuje, przepis przedni. Na pewno wypróbuje :)