Aktywne Wpisy
HaPe +40
Pewien Szaszka chce bym mu sprezentował 200 zł na urodzinny, dodam, że moja cena jest obecnie najniższa na OLX/allegro. Jestem na OLX od ponad dekady, ale z takim czymś to się jeszcze nie spotkałem, ktoś miał podobne doświadczenia?
#olx #allegro #aliexpress #ukraina #januszebiznesu
#olx #allegro #aliexpress #ukraina #januszebiznesu
źródło: olx
Pobierz
Tulky +36
W wpisie napisałem, że jako 27-latek spotykam się z 16-latką. W komentarzach oczywiście fala oburzenia. To teraz napiszę jak to wygląda z mojej perspektywy.
*1. Jak się poznaliśmy?*
Byłem na imprezie z okazji 25 urodzin mojej koleżanki. Byli tam zarówno jej znajomi jak i rodzina. Wiadomo, jak jest. Trochę wypiłem i po prostu strasznie chciało mi się tańczyć. Zapraszałem dziewczyny w moim wieku do tańca i po 1-2 tańcach wracały do stołu,
*1. Jak się poznaliśmy?*
Byłem na imprezie z okazji 25 urodzin mojej koleżanki. Byli tam zarówno jej znajomi jak i rodzina. Wiadomo, jak jest. Trochę wypiłem i po prostu strasznie chciało mi się tańczyć. Zapraszałem dziewczyny w moim wieku do tańca i po 1-2 tańcach wracały do stołu,
źródło: 1000010381
PobierzCo wybierasz
- Wybieram 16-letnią Bachledę-Curuś 78.1% (613)
- Wybieram 30-letnią Bachledę-Curuś 21.9% (172)

Mirki, robota jest.
Potrzebny Informatyk co się zowie.
Praca w zakładzie produkcyjnym z branży automotive.
Po okresie próbnym jako główny informatyk świeżo komputeryzowanego zakładu.
- zarządzanie serwerami MS
- utrzymanie infrastruktury
- tradycyjne zajęcia biurowo - około informatyczne.
- utrzymanie systemu CCTV ( cyfrowego )
- Serwer DNS
- wdrażanie aplikacje i opieka nad systemem produkcyjnym ( dedykowane rozwiązanie )
- zarządzanie FTP
- zarządzanie SharePointem
- podstawowa znajomość systemu Navision
- przynajmniej średni Angielski lub co nawet lepiej podstawowy Niemiecki.
Praca poważna i w związku z tym proszę o poważne oferty.
Widełki podaje na PRV
Praca w bezpośredniej okolicy Wrocławia ( około 12-14 km od ścisłego centrum, około 4 km za tabliczką Wrocławia )
Darujcie sobie trollowanie i marudzenie że daleko, albo że to jakieś Januszowe ogłoszenie, i nie nie sprzedam opla i nie kupie.
Chce dać jakiemuś ogarniętemu Mirkowi szanse i nie próbujcie mnie przekonać że to słaby pomysł.
źródło: comment_sjeNpRhqg9f5IuXXDYbN2tkTrKkg9uNH.jpg
Pobierzczyli głąby tylko SVN albo ręcznie #pdk
Idź marudzić gdzie indziej. Prosiłem na początku ale widocznie nie doczytałeś.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_HN1Si2jvXfUnCTpc5kSMONRq4vnxWvev.jpg
Pobierz