Wpis z mikrobloga

@heliodorgi: Programista i władza? Nad czym, nad notepad ++ hahaha. No ale ma kasiory, audi do którego wsiada coraz więcej wieśniaków i jakiś droższy zegarek, a ręce chude że złamać można jak zapałkę. No ale to chyba dla beki profil co?
  • Odpowiedz
@Brandzlotechnik: czyj? w jaki sposób? bo ktoś ma samochód i zegarek? Wystarczy że zerknę za okno i widzę setki ludzie którzy mają samochody, audi jest raczej pospolite, a zegarków już nikt normalny nie nosi bo mamy smartfony....
  • Odpowiedz
@oczyszczony: pewnie jest liderem w jakims projekcie co mnie to obchodzi, sam fakt reklamownia się w ten sposób woła o pomstę do nieba, to takie standardowe szukanie blachary, tylko najbardziej tępe dzidy na to polecą
  • Odpowiedz
@rezydenttomek: who kers, telefon, zegarek to tylko narzędzie, na ktore dzisiaj stać każdego, to nie jest żaden dowód na bycie elitą czy nie wiem co chciał przekazać w ten sposób

ja rozumiem 200 lat temu, jak ktoś potrafił odczytać godzinę z zegarka to rispekt, ale teraz... wieksze wrażenie robia ludzie ktorzy nie musza uzywac zegarka bo to swiat sie do nich dostosowuje ani oni to deadlajnów
  • Odpowiedz
@heliodorgi: Zawód jak zawód, ale z tą władzą to trochę przesadził. Żaden z niego król i laski to wyczują nawet wchodząc na profil widząc w opisie informatyk. Ja na szczęście nie posuwam się do desperacujnego poszukiwania laski przez internet.
  • Odpowiedz