Aktywne Wpisy

wykop +82
Dzień dobry, Wykop! #wykopchangelog
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku

Papileo +99

- TYLKO VARADERO #!$%@?
- chinczyki to gunwo
- 125 to nie motocykle
- zrob prawko, a nie kupuj tego parcha
- tylko litr #pdk
- na pierwsze moto 600 to za duzo, tylko gie es pińcset
- co kupic na pierwsze moto
- jakie ciuchy
- mam 800zl jakie ciuchy i kask za to
- jezdze 50m do kibla, po co mi kask za wiecej niz 100zl
- motocyklisci to #!$%@? i inne zarzutki
- pękające kawasaki
- gixaar superstar tylko suzuki jest fajne lover
cos pominalem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no i oczywiście: jazda odbyta (plus zdjęcie motonga)
Gx
- w adidasach i dżinsach na moto - ty #!$%@?ńcu, samobójco. Nie ważne, że 5m po parkingu, do garażu wprowadzasz, musisz kombiaka zakładać bo cię zajadą.
- LS2 - kaski dla biedoty, to już skorupa z orzecha kokosowego lepsza! 4 gwiazdki SHARP - oszukane pewnie!
- płacz piździelców o głośne wydechy.
- jakie kolor matiza kupić ? #motomirko
GS jest król motocykli jak lew jest król dżungli
skuter to nawet koło motoru nie stał
Sam mam 2 motory i jezdze z 10 lat ale nie daje #!$%@? jak niektorzy
Podniecanie sie tym jak by z rakiem wygrali
Przezywanie tego i podniety
Kupuja jakoes gowna chinczyki za 2000 a daja #!$%@? jak by wybierali imie dla krowy z ktorej powstanie skora w ich nowym ferrari
Taki szit to sie idzie kupuje pierwszy lepszy a nie pol roku szuka
Kutko na temat
Zalapalem
Wiem o co chodzi
Ale #!$%@? tak patrze jak niektorzy sie tka podniecja tym jezdzeniem na motorze
BOZE MIRKI PASZCIE 300 KM ZROBILEM T
RASA RZYCIA ODBYTA!!11! ZDJ3NNCIEE MAAM PATSZCIE JAKI MOTOCYKL NIE MOTOR MOTOCYKL
Ja to nawet juz nie jezdze na zloty i inne rozpoczecia sezonow bo jedno wielkie walenia konia bo ELITA BO MOTOCYKLISCI XD JEDNO ZYCIE JEDEN CEL
EHH MOJ MOTOREK <3333
PODRUSZ ODBYTA
MIRKI KASK ZA 300 ZL KTURY
i #!$%@? potem 15 linkow i wszystko to samo gowno z chinskiej fabryki tylko imny pakowacz NO ALE TSZEBA DOBRZE WYBRAC
Ahhh MIRECZKI TRASA RZYCIA DO PCIMIA Z ZIOMECZKAMI XDDD POTEMIZALISMY SIE PO JAJKACH JACY MY JESTESMY LUDZIE Z PASJA A NIE TEN JANUSZOWY PLEBS
Puenta w sam środek (nomen omen) odbyta.
Gx
Nienawidze #!$%@? takiego mamejatwa i wielkiego myslicielstwa nad gownospraeami, podniecania sie, przezywania itp
@Stitch: taką tezę akurat usłyszałam dzisiaj na wykładzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dlatego tak jak @Messix: mówi, normalni ludzie z większym sukcesem w życiu niż zakup motoru mają w to #!$%@?. Te zloty, fora, otwarcia i zamknięcia sezonu w dupie by bozia gumy kleiła do drogi, to rak w #!$%@?
- #!$%@?ć puszki
- gdzie najlepiej wypruwają tłumiki
- gdzie zrobię przegląd z wyprutym tłumikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Az przeczytam jeszcze raz!
- Dres1 R1, Dres6 R6 HURR DURR #!$%@?ć inne motocykle TYLKO HONDA! PODKREŚLAM HONDA!