Aktywne Wpisy
RafDan +89
Pamiętacie jak gadano, że MIGI nie moga odleciec z lotnisk NATO, tylko musza byc przewiezione w czesciach, bo costam? No to Slowacja wlasnie wyslala swoje migi rekami Ukrainskich pilotow xD
Tyle zostalo z wielkiej Rosji, juz otwarcie jest plute im na twarz.
Piekny spektakl, juz sie nei moge doczekac skowytu jak im Ukraina korytarz wybije do basenu morza czarnego i zacznie zabawe.
#wojna #rosja #ukraina
Tyle zostalo z wielkiej Rosji, juz otwarcie jest plute im na twarz.
Piekny spektakl, juz sie nei moge doczekac skowytu jak im Ukraina korytarz wybije do basenu morza czarnego i zacznie zabawe.
#wojna #rosja #ukraina

#przegryw
Ja #!$%@? mój stary 164 cm matka 158 cm i urodzili bękarta 167 cm a ty męcz się przez całe życie teraz przecież z takim wzrostem to ja mogę co najwyżej do cyrku się zapisać a nie mieć jakiś związek. Każda kobieta pierwsze co mówi to MUSI BYĆ WYSOKI. Wzrost jest najważniejszy dla kobiet, możesz mieć mordę jak sraka, ale jak masz 185+ to na pewno znajdziesz kogoś. Chryste panie tak
Ja #!$%@? mój stary 164 cm matka 158 cm i urodzili bękarta 167 cm a ty męcz się przez całe życie teraz przecież z takim wzrostem to ja mogę co najwyżej do cyrku się zapisać a nie mieć jakiś związek. Każda kobieta pierwsze co mówi to MUSI BYĆ WYSOKI. Wzrost jest najważniejszy dla kobiet, możesz mieć mordę jak sraka, ale jak masz 185+ to na pewno znajdziesz kogoś. Chryste panie tak
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku profilu również komentarzy do znalezisk oraz komentarzy do wpisów. TAK/NIE?
Dajcie nam znać w komentarzach czy chcecie abyśmy to zmieniali. Jesteśmy ciekawi Waszych opinii ( ͡o ͜ʖ ͡o)
#nowywykop #wykop #internet #naprawiamy
Zadam jeszcze raz pytanie z wczoraj:
Kiedy w końcu się oficjalnie przyznacie, że nowa wersja nie była w ogóle testowana albo uwagi od testerów były ignorowane?
Bo już nikt Wam nie wierzy w to, że niby to jakoś super testowaliście.
2: TAK (*przywrócenie)
1. Tak
2. Tak
2 - po wejściu na profil wyświetlanie wszystkich akcji poza plusowanymi, czyli komentarze, wpisy i dodane. Często ktoś siedzi tylko na głównej i jest aktywny a jak się wejdzie na profil to tam jakiś wpis z mirko sprzed 2 lat i na odwrót. Profil powinien pokazywać najnowszą aktywność
@wykop: Dalej się nie da przejść z poziomu profilu do komentarza w danym wpisie/znalezisku, jest za to opcja "odpowiedz" samemu sobie xD
Wy jesteście upośledzeni czy o co chodzi? xD
Pierwsze - Tak
Drugie - Tak
Trzecie - usuńcie pokazywanie trzech najbardziej zaplusowanych komci w wątku
Powiadomienia o odpowiedziach bylyby by tez fajne znowu jako liczba a nie tylko czerwony punkt i zeby sie tez belka w przegladarce aktualizowala jak wczesniej np (3).
Dlaczego nie ma dostępu do API2 ?
Dlaczego nie ma dostępu do API3, a mimo wielu próśb o to nie ma żadnych odpowiedzi ?
- w tagach są 2 ostatnie (tak jak było kiedyś)
- ale w obserwowanych są już 2 pierwsze
Problem jest taki, że nie widać przez to drugie aktywności, tego czy ktoś już odpowiedział, czy nie.
Bonusowo - nie widać linków do embedów, np yt. Trzeba kliknąć w odtwarzacz, potem jeszcze raz i dopiero można odtworzyć na yt, czy czymś.
@wykop: jestem ciekawy dlaczego w zakładce "obserwowane" nie działa czarna lista. :)
2. TAK
@wykop: to w pierwszej kolejności powinno być zrobione ;)
Kiedy zmiana wielkości czcionki?
nie, komentarze na głównej stronie profilu nie są potrzebne, robią bałagan
na profilu zostawiłbym dwie sekcje - "akcje" (dodawane przez użytkownika wpisy i znaleziska) oraz "komentarze" (komentowanie przez użytkownika innych wpisów i znalezisk)
Dokładnie to samo zauważyłem że jak chcesz wejść w komentarz żeby sprawdzić ile minusów wpadło to wywala na główną gdzie już jest z pierdyliard nowych komentarzy.