Wpis z mikrobloga

powinna istnieć jakaś pamięć mięśniowa aby ciało nie było takie szokowane po 30 dniach nic nie robienia

@Hamouma: albo istnieć pamięć mózgowa, która pozwoli przewidzieć, że tak będzie i aby temu zapobiec zrobić odpowiednio mniej intensywny trening wprowadzający
  • Odpowiedz
2 godzinny FBW

po najniższej linii oporu

@Hamouma: wydaje mi się, że 2h to dużo za dużo i jeśli to był niski opór to musisz być niezły dzik na wysokim oporze:P

• Odpowiedz
@Hamouma: no to katujesz mięśnie bez sensu. Zgaduję, że mimo stażu 2 lat, nie masz za dużych przyrostów, co? ;). Wymieszałeś dwa style, rób FBW tak, żeby maksymalny trening zajął Ci 1,5 h i jak jest za lekko, to nie dorzucaj ćwiczeń, a ciężar. I pamiętaj, że jak ćwiczysz całe ciało, to nie robisz izolowanych ćwiczeń, jak rozpiętki, bo to bez sensu. Skos z ciężarkami i płaska ze sztangą w
  • Odpowiedz
@kawa-i-p-------y: no wlaśnie chyba genetyke mam z-----ą bo ręce chude jak patyki,zwlaszcza przedramię to jest dramat a klatka to mi się rozrosla bardzo szybko az musialem kremami na rozstępy smarować :O:O: w bicu mam 39 od dobrego roku chociaż oglądam na YT i szukam jakiś nowych cudownych technik
  • Odpowiedz
@Hamouma no ty masz stymulować mięśnie, a nie je zjeżdżać ;-). Ja fbw robie max w 1,5h ale to jak silka jest zawalona. Krótkie przerwy i większe obciążenie to podstawa, a nie masa ćwiczeń i dziwna hybryda fbw i splita
  • Odpowiedz