Aktywne Wpisy
Bully37 +479
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Siemabro +28
Czy @wykop @a__s zrobicie coś więcej z @SuperPasozyt ?
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i

@Hamouma: albo istnieć pamięć mózgowa, która pozwoli przewidzieć, że tak będzie i aby temu zapobiec zrobić odpowiednio mniej intensywny trening wprowadzający
@Hamouma: wydaje mi się, że 2h to dużo za dużo i jeśli to był niski opór to musisz być niezły dzik na wysokim oporze:P
@Hamouma: lol. ćwiczyłeś 2 h, czy godzinę, a resztę przesiedziałeś/przegadałeś? Jak ćwiczysz fbw dłużej niż 1,5 h, to znaczy, że robisz coś źle.
@Hamouma: przy FBW to są 3 serie po 12 powtórzeń na płaskiej albo skosie. Pół godziny to robisz?