@ovoxo: Zacząłem realizować ten kurs kiedyś - jeśli jesteś zupełnie zielony z programowania, to tak, zupełnie podstawy przez pierwsze rozdziały, dalej niż do 3 nie dotarłem, więc się nie wypowiadam. :) Poza tym ocena 4,6 przy 19,849 ocenach mówi sama za siebie.
@Reality: hehe no właśnie mnie oderwałeś od kursu ( ͡°͜ʖ͡°) nie było mnie przez weekend dlatego dopiero zaczynam. Początek zdecydowanie jest przyjazny dla osób które wcześniej nie miały styczności z programowaniem. Dla mnie na tym etapie nie było nic nowego poza obsługą samego Unity. Mogę Ci napisać pod koniec tygodnia jak to wygląda w dalszych częściach kursu.
@ovoxo: Studiuję game design i ogólnie mam Unity i programowanie na zajęciach, ale jednak w domu nie umie się wszystkiego, jak robi się samodzielnie i dotychczas Googlowałem - było ok, dziś dużo zrobiłem do drugiej gry na zaliczenie. Ale jednak chciałbym się jeszcze podszkolić trochę bardziej, niż podstawy podstaw z Brackeys. Jak to są zwykłe podstawy zahaczające o coś więcej, to fajnie by było. Poza tym ja jestem osobą, która
@toute-verte jestem aktualnie w połowie, na ostatnim rozdziale przed przejściem z 2D na 3D. To co do tej pory przerobiłem oceniam jak najbardziej pozytywnie. Tempo może być trochę za wolne dla osób które wcześniej już programowały ale moim zdaniem nie zaszkodzi powtórzyć sobie niektórych rzeczy a i można się nauczyć czegoś nowego. Jak na 10-15€ jest wart swojej ceny.
nie było mnie przez weekend dlatego dopiero zaczynam. Początek zdecydowanie jest przyjazny dla osób które wcześniej nie miały styczności z programowaniem. Dla mnie na tym etapie nie było nic nowego poza obsługą samego Unity. Mogę Ci napisać pod koniec tygodnia jak to wygląda w dalszych częściach kursu.