Aktywne Wpisy
Anetkia +691
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Już wtedy jako kilkunastoletni gówniarz wiedziałem, że temu człowiekowi nie wolno ufać - do dnia dzisiejszego podzielam ten pogląd. Jak trafi wreszcie za kratki (za całą masę #afera, związanych np. z prywatyzacją) - to z radości obalę szampana na ulicy każdego miasta wojewódzkiego w Polsce.
Bardzo się cieszę z decyzji #pis. Jarosław Kaczyński pięknie to rozegrał. Dziad będzie kandydować z niemieckim poparciem?
PS. to jest #pokazmorde - jeszcze miałem włosy :-) Ja to ten z kartkami, wręczyłem Donaldowi na pamiątkę #memy "Donald Tusk, płatne studia - powinni tego zabronić" oraz słynny wówczas #komiks "Paski' autorstwa #asu. Dzisiaj by się to nazywało #cenzotusk ale wtedy nie było jeszcze #wykop czy #facebook.
#wspomnienia #gownowpis #4konserwy #bekazlewactwa #europa
@darties: Wypada czytać całość wypowiedzi, a nie tylko urywek i później krzyczeć "zdrajca!"
@darties: Zmądrzałeś od tamtej pory? Czy dalej dajesz sobie robić pranie mózgu przez media przeznaczone dla totalnych lemingów i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
@darties: moze nie jest komunistą tak jak ty, czerwony kmiocie
Bo po dwoch latach PiSu to serio nie wiem czy sie chwalisz czy zalisz :D
Tak wiem wzrost pkb byl wiekszy ale co z tego skoro ludzie dziadowali
xD coz za gleboka analiza. Z 'gimbazjonem' mam przyjemnosc prawda?
@glaaki: wygooglaj tego pana, a pozniej wygooglaj co bylo jak juz sie z kaski wyprztykało... PS. za 500+, za wczesniejsze emerytury itd... mlodzi zaplaca w podatkach - to jest na
@darties: no, taktyk jak siemanko, rozegrał wszystkich perfekcyjnie
Polska na arenie międzynarodowej jest przedstawiona jako prywatny folwark Słońca Polski, jego ekscelencji Jarkacza, który jak będzie chciał, to zrobi wszystko, i jeszcze trochę. Ktoś go kiedyś obraził - do pierdla. Machina propagandowa zniszczy każdego, kto przeciw władzy wypowie złe słowo, a jak ktoś na
I nie płacz tutaj, bo właśnie dzięki temu, że mamy demokrację, to żadna krzywda ci się nie stała z powodu tego wyskoku.
PS. a co ci się nie podoba w płatnych studiach? Czyżbyś był wstrętnym lewakiem i socjalistą?
PiS zmienia, ale na gorsze. Premiuje patologie i nieudaczników życiowych, którzy dotychczas dziadowali (zasłużenie).
http://www.wykop.pl/link/3605029/gowin-proponuje-platne-studia-medyczne-lekarze-i-pielegniarki/