Aktywne Wpisy
JaX92 +115
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +105

źródło: comment_IohtYNpFUcGLDuWoE5kK1xxiByHvI8oX.jpg
Pobierzfuck logick
- kochanie, mam raka, umrę niedługo, ale nie przejmuj się
- nie przejmuję XD
@Arientar: pssst. Do kobiet należy jednak podchodzić inaczej niż do kumpli. :P
@Kolmetoista: To ja może jeszcze dodam że to nie jest mój różowy XD
xD
ale czekaj kurde co. Koleżanka się czepia że gadasz z jej koleżanką?
@Arientar: wyjątki od reguły. Spróbuj powiedzieć koleżance że jest brzydka, zobaczymy jak ci pójdzie :P
@Kolmetoista: No to jest kolejne "XD" ale za długi kontekst trzeba by zbierać żeby to wyjaśnić wszystko
Choć nie wiem jak to usprawiedliwia to że już XD mogłem napisać ( ͡º ͜ʖ͡º)
No, zasadniczo to nie usprawiedliwia, ale absurd tej sytuacji mnie powalił :P
- pisz tak żeby d-----ć
- osoba czuje się obrażona
- c-----------o.png przecież byłem tylko SZCZERY co nie?
Ciekawe, ze jak chodzi o podejście do policjanta i spytanie czemu nie weźmie sie za jakąś prawdziwą robotę to łapią kontekst wypowiedzi i możliwy w------l, a jak d-------e różowemu to "hurr durr szczery jestem, pacz z kumplami