Aktywne Wpisy

Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude 0
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

- z suszonymi pomidorami i papryką
- z pistacjami
Oba urywajo dupe
#gotujzwykopem
@fuuYeah: nie uwierzę dopóki nie zobaczę jak #!$%@? warchlaka
p.4. Na Wykopie niewskazane jest:
- niejedzenie mięsa
- nietolerowanie glutenu
- noszenie rurek
- używanie e-papierosów
@fuuYeah: prawilnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ino się zastanów czy to pasztet z soczewicy [bo nie wygląda] czy hummus ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Szarozielony: nie. Definicja nie jest mięsna. Poza tym nawet jakby była, to coś niemięsnego, co wygląda jak pasztet [np pieczony w foremce] ciężko byłoby nazwać inaczej. Wiesz, jak dla mnie jest potężna różnica pomiędzy kotletami czy pasztetami warzywnymi, a boczkiem z kokosa, selerybą, czy łososiem z marchewki.
@MiedzygalaktycznyMors: no akurat z tym nietolerowaniem glutenu, jeżeli ktoś nie ma celiakii to jest po prostu top kek , bo nie zawsze produkty, którymi się zastępuje gluten są lepsze czy zdrowsze. Nie wspominając o tym, że sam gluten to w sumie jakiś szkodliwy dla zdrowych ludzi nie jest.
@bialaowca: http://www.jamieoliver.com/news-and-features/features/best-basic-houmous-recipe/ - ten jest bardzo dobry
Polecam się nie cackać z gotowaniem ciecierzycy tylko kupić gotową w puszce.
@matra: no to oświeć mnie jakie to są powody? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@matra: o tym właśnie wyżej pisałem.
@geuze: wiem, chodzi o to, że wiele osób za koronny argument podaje takie gotowce, jakoby dieta bezglutenowa miała być przez nie mniej zdrowa. Tyle że nikt, kto chce jeść zdrowo nie sięgnie po