Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

smutny_kojot +456

Co sądzicie o takim pięknym, unikalnym golfiku?
Warto w tej cenie patrzeć na taki egzemplarz? Zona jeździła.
#kupautozmikro #samochod #golf #motoryzacja #pytanie #pomoc
źródło: comment_2bXJyR79DeOufSrMwwQaOZmajI8CZcdX.jpg
PobierzA tak na poważnie to co nie kupisz tej marki to szykuj się na problemy w tych rocznikach.
jakby miał go od nowości to może bym uwierzył
Ja w swoim dieslu robię korekty między przeglądami aby nie było, że mój diesel robi więcej niż 5000km rocznie.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon-oplacony-serwisowany-do-konca-klimatronic-stan-bardzo-dobry-ID6yI8N7.html#cd68c893fb
??
@Stulejusz_Wielki: No patrzyłem i czasami ładne golfiki po 150tys :D