Aktywne Wpisy
Antorus +209
Od jakichś 17 lat ładuję średnio 2 litry pepsi dziennie (od kilku lat wersję bezcukrową). I jak każdy zauważył cena tego napoju ostatnio wzrosła o prawie 100% względem tego, co było jeszcze w czasie pandemii. W marketach dwulitrowa butelka maxika już prawie po dychę, a w mniejszych sklepach to i po 13-14 widywałem. No koszmar, przy takim spożyciu to wydatek się robi prawie jak na racę szlugów.
Na socjalach często mi się
Na socjalach często mi się
Czemu ludzie którzy nie chodzą do kościoła i ostatni raz byli w nim podczas bierzmowania chcą mieć ślub kościelny? #logikarozowychpaskow #slub #zwiazki
Hej, moj #rozowypasek ostatnio dziwnie zaczal sie zachowywac. Na Facebooku zaczeli pojawiać się dziwni znajomi, sami faceci, itp. Do tego non-stop #!$%@? z kimś na #facebook. Mam już tego #!$%@? dość i chce mieć dowody na to, ze coś jest nie tak, albo jest ok. Chcę zdobyć jej hasło do FB i to sprawdzić.
Dlatego też szukam jakiegoś keyloggera. Loguje sie i tak na moim laptopie, więc z instalacją nie będzie problemu.
Niech ktoś podrzuci coś dobrego. Nazwę jakiegoś dobrego, niewidocznego keyloggera, najlepiej z wysyłką danych na mejla.
Moralizatorów, którzy będą pisać, że tak nie wolno, że jak jej nie ufam to mam zerwać itp, uprzejmie prosze o #!$%@?. :) :) :)
#zwiazki #internet #komputery #keylogger #hacking
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Do tego nie trzeba sledzenia.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Jezeli sie myle to wam stawiam/wysylam piwo :)
Jedyne w czym sie z wami zgadzam to ze to wyjdzie predzej czy pozniej,
@AnonimoweMirkoWyznania: Gdyby tak było, to byś normalnie się spytał albo wygoglał a nie opisywał tu całą historię. Albo trollujesz albo szukasz atencji/dramy....
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Asterling