Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej, moj #rozowypasek ostatnio dziwnie zaczal sie zachowywac. Na Facebooku zaczeli pojawiać się dziwni znajomi, sami faceci, itp. Do tego non-stop #!$%@? z kimś na #facebook. Mam już tego #!$%@? dość i chce mieć dowody na to, ze coś jest nie tak, albo jest ok. Chcę zdobyć jej hasło do FB i to sprawdzić.
Dlatego też szukam jakiegoś keyloggera. Loguje sie i tak na moim laptopie, więc z instalacją nie będzie problemu.
Niech ktoś podrzuci coś dobrego. Nazwę jakiegoś dobrego, niewidocznego keyloggera, najlepiej z wysyłką danych na mejla.

Moralizatorów, którzy będą pisać, że tak nie wolno, że jak jej nie ufam to mam zerwać itp, uprzejmie prosze o #!$%@?. :) :) :)

#zwiazki #internet #komputery #keylogger #hacking

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 67
@Bambro ale co sie nauczy? Ze kobiety zdradzaja? Jeslu mialby taka nauke wyciagnac, to bez sensu wchodzic w kolejne relacje. Tu nie ma nauki, tylko ocena aktualnej sytuacji. Zachowanie drugiej strony mu nie odpowiada, do widzenia. Jesli nie ma sie problemow psychicznych (chorobliwa zazdrosc), to takie przeczucie graniczy z pewnoscia a w rozmowie klamstwo od razu widac. Kwestia tego, czy przyjmie sie to do wiadomosci i co z tym zrobi. Przeciez nie
OP: @Chino: Pieniędzy nie brakuje, pochodzę z bogatej rodziny, sam też zarabiam miesięcznie ok. 8-9k zł netto, których za bardzo nie mam na co wydawać, gdyż mieszkanie jest własnościowe, auto wzięte w leasing na firmę rodziców. Więc kwestia finansowa tutaj odpada jako przyczyna.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
@Chino: @interface: ja bylem niedawno w podobnej sytuacji i pogadalem. Oczywiscie dowiedzialem sie, ze jest wszystko ok i ze za bardzo mnie szanuje zeby miec bolca na boku. A ja juz dosc w zyciu widzialem, teraz czekam tylko na wiadomosc "sluchaj, ja potrzebuje przerwy, troche czasu dla siebie".
Jezeli sie myle to wam stawiam/wysylam piwo :)

Jedyne w czym sie z wami zgadzam to ze to wyjdzie predzej czy pozniej,
BiednaLoszka: Witaj jestem programista podaj mi swojego maila moze byc jakis zalozony na potrzeby tego zlecenia. Zdobede dla Ciebie dostep do tego fb za odpowiednia stawkę (to duzo pracy, min tydzien). Daj znać jesli jestes zainteresowany i Ci zalezy.

Zaakceptował: Asterling